fenwick

Fenwick Consensus Cup

Fenwick Cuppen var en institution i den fysiske udgave af Fiske Avisen, som hver måned gav læserne et godt overblik over alle de største laks og havørreder, der blev fanget i de danske åer og langs kysterne.   
 
Vi har her på fiskeavisen.dk fået fat i et par stykker af den helt nye Fenwick Consensus til en værdi af 3.499,- Det en super eksklusiv stang, som kun kommer i en limited edition til det danske marked, og de skal selvfølgelig ud og i hænderne på vores læsere, så fra 1. august og frem til og med 30. november udlover vi hver måned en Fenwick Consensus til månedens største havørred fanget i enten åen eller kysten.
 
Din havørred skal være fanget i den pågældende måned (i september fra den 1. – 30. september) og må maksimalt være en uge gammel, før du tilmelder den. Konkurrencen slutter den 30. november, der samtidig er sidste dag for at tilmelde en fisk.
 
Blandt alle de fangstrapporter, der hver måned har fået flest ”likes” på fiskeavisen.dk, trækker vi desuden lod om en Fenwick pakke bestående af en Fenwick tube og en Fenwick vandtæt taske til en værdi af: 499,-
 
Sådan deltager du:
Opret en fangstrapport her på fiskeavisen.dk og kom med en lille beretning om fangster og tilmeld den Fenwick Consensus konkurrencen. Sørg samtidig for, at du har et vidne, der kan bekræfte fangsten, hvis der skulle blive behov for det. Del gerne din rapport på facebook, så du får ekstra mange ”likes” på din rapport.
 
Knæk og bræk!

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse