fiskeri

De bedste feriesteder for dig, som elsker at komme ud og fiske

Elsker du at fiske? Det kan vi godt forstå. Det er både sjovt og afslappende, og tager os tilbage til vores rødder. I denne artikel vil vi fremhæve nogle af de bedste feriedestinationer du kan tage til, hvis du gerne vil prøve at fiske et nyt og spændende sted.

  1. England er et helt unikt sted at fiske

England er omgivet af ferskvandsfiskeri og hav, og det er derudover hjemmet til det berømte laksefiskeri, fordi der er så mange gode laks i vandet omkring landet. Derfor er England også et spændende og godt sted at tilbringe ekstra tid med at fiske for en lystfisker. Du kan bl.a. fange karper og havkat ved Storbritanniens mest populære fiskedestination, Monk Lakes i Kent, som ligger i den sydøstlige del af England. I England kan du også købe godt fiskeudstyr uanset hvad dit niveau er, så du kan få mest muligt ud af den tid du tilbringer der. Alternativt kan du naturligvis købe fiske udstyr online. Mange passioneret fiskere har fået lavet en wordpress hjemmeside eller blot en billig hjemmeside, og sælger kvalitetsfiskeudstyr online. Udover Monk Lakes er der også det berømte Lake District i den nordøstlige del af England. Har kan du fange sorter af laks og ørred.

  1. Funchal Madeira i Portugal når du har hele familien med

I Maderia er der også mange gode fiskemuligheder. Derudover er der naturligvis også den store fordel, at vejret oftest er helt fantastisk i Portugal, så udover at man kan fiske, så kan man også stå i bar mave og nyde det fantastiske vejr, samt slappe af på stranden når man ikke er ude og fiske. Det omkringliggende havvand i Atlanterhavet har mange forskellige sorter af store havdyr og hajer, så det er et spændende sted at komme ud og fiske. Fra maj til oktober kan du f.eks. være heldig at få en Hammerhaj på krogen og ved bredden af Maderia kan du spotte en Blue Marlin. Der er mange forskellige muligheder og derfor er Portugal et meget populært fiskested.

Det var to gode ideer til dig, som gerne vil ud og fiske et nyt og spændende sted. Hvis et af disse steder virker som lige noget for dig, så er det bare med at komme afsted. Det vil uden tvivl blive en uforglemmelig og fantastisk oplevelse, som vil resultere i en masse fisk, sjove stunder og generelt skabe et godt minde.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse