3 nætter i varmen!

Mig og min ven Christian snakkede et par dage inden om, at vi skulle prøve det pågældende vand.. Det blev så en realitet senere, jeg fik pakket, og så gik turen ellers bare hen mod Christian, som stod klar med alt sit grej.

En halv time senere var vi ved søen. Vejret var perfekt og helt vindstille. Vi fik kastet og sejlet vores tackler ud, og lagde os derefter ind i vores bivy og gav os til at sove. Vi vågnede igen om morgenen, uden at have hørt et eneste bip fra vores bidmeldere.. Det viste sig så at komme senere på dagen. Omkring kl. 11 kørte min stang helt til højre, der lå tæt op af et åkandebælte. Jeg fik taget stangen, men var meget i tvivl om jeg havde fisk på.. for kunne intet mærke. Det viste sig så senere, at jeg havde en brasen på. Jeg fik den nettet, og løftet den op på vores afkrogningsmåtte. Christian var ude og sejle en tur rundt i søen, men kom hurtigt ind, da han så jeg havde fået en fisk. Vi fik nulstillet vejeslyngen, og vejet den til 5,3 kg. Helt fin start på turen.

Jeg fik lagt tacklet ud igen, 2 min. senere kørte stangen igen.. denne gang var det en brasen på 4,5 kg. Jeg fik den lagt ud igen, og der skulle ikke gå mere end en halv time før den kørte igen, denne gang en til brasen på 5,3 kg.

Dagen forsatte med 5 sudere op til 3,1 kg.

Om aftenen kørt stangen til højre igen, denne gang viste det sig at være en flot sølvkarusse på 2,3 kg.. ikke dårligt.

Vi fik spist, og lagt os ind i bivien.. Vi bliver vækket kl. 01, fordi min stang i midten kører derud af, denne gang var det endelig en karpe, der kom på land.. vi fik den sacket og vejede den om morgenen til 11,1 kg. Lidt efter jeg fik sat karpen ud kører min højre stang igen igen. Denne gang en til karpe på 11,7 kg. Fedt! 1 time senere kører den minsandten igen, og det var igen en karpe den vejde 7,6 kg.

En halv time senere får Christian endelig et run, men han mister desværre fisken. Men heldigvis får han igen et run lidt senere.. Han får fisken på land og vi får den vejet til 11,7 kg.

Resten af turen foløb med 2 sudere til mig, og også 2 sudere til christian.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul