Aborrene tog ambulancen

Var et smut i bugten med Kalle, Martin og Mikael (brormand.) Det skulle vi ikke fortryde. Vejret var dog ikke det bedste, men der skulle bare flex på linen i dag. Og det kom der. Efter en halv time, havde jeg allerede landet de 2 første aborrer over kiloet, på min nye wobler. Og det fortsatte hele dagen igennem. Fiskede med et 25 gr. bombarda og så 1,5 meters forfang ned til wobleren. grunden til dette var, at wobleren var flydende og jeg gerne ville have den ned i dybden.
Til min og de mange andre fiskers overraskelse, nappede jeg også en torsk på ca 500 gr. Langt inde i bugten, og på højst 2 meter vand. Den var noget forslugen, for jeg kunne både se en reje og to småfisk i ganen på den.

Fight mæssigt var mit højdepunkt, da jeg nappede denne 1,45 tunge aborre, først på eftermiddagen. Jeg havde kastet wobleren ud, og efter et par meters indspinning, besluttede jeg mig for at skifte standplads. jeg gik 20 meter til siden, og den nye retning af woblerens gang, gav hurtigt udslag i form af et tungt hug. Yes tænkte jeg. Så er der endelig Havørred. Men desværre! istedet havde en robust og flot (bevares) aborre kastet sig over min ambulance farvet agn. Bremsen hylede lidt i nogle minutter før jeg til sidst fik kæntret fisken, og løftet den op med et fast greb i undermunden. Flot fisk.

Jeg gik tilbage til gutterne og drak en tår kaffe, mens vi fejrede hyggen med en skarp, i form af en underberg. Det smager af møj, men det smager godt det møj!!!

Derefter genoptog vi fiskeriet, hvor jeg fik dagens bedste hug. Det bukkede tungt i stangen og så slap den igen. Øv.! Føltes helt sikkert ikke som aborre. (Da jeg på det tidspunkt havde fanget 10 af slagsen, havde jeg en god følelse af hvordan de bed) Var det lige en havørred der tog fusen på mig???

Mikael havde et lignene hug på fladbukken, som han havde lånt af mig, men også den slap. Kort efter tog han en spejlblank havørred, som desværre var lige under målet (35cm). Den blev selvfølgelig genudsat, med besked om at vokse sig stor og stærk. Vi tog de sædvanlige sidste 3 kast. Mikael havde en solid havørred efter blinket, som vendte helt inde foran ham i overfladen. Vi blev begge så forskrækket at vi var ved at falde bagover.

Dette gav selvfølgelig blod på tanden, så vi fortsatte en halv time mere. dog uden held.

Da klokken var blevet 14.00 gjorde jeg dagen op. Mindst 15 aborrer, alle på over 1 kg samt en torsk. Ikke værst, men havde gerne byttet alle fiskene, for en havørred over målet.

Alle fiskene blev desuden vejet på en Original Salter Samson fjedervægt.

Knæk & Bræk.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul