find forsikring

Debuttur til Pedersborg sø.

Efter mange overvejelser besluttede jeg mig for at prøve karperne i Pedersborg sø, der burde være basis for en forårskarpe eller to med de fine vejr det har været de forgangne uger. Jeg ankom til søen torsdag den 15. april og planen var at jeg skulle fiske to overnatninger.
Da det var min første tur til vandet havde jeg brugt lidt tid med at kigge på luftfoto, dybdekort og vejrudsigten hjemme ved pc’en, så jeg havde en ide om forholdene inden jeg tog af sted. Velankommet til søen brugte jeg en lille times tid på at gå en tur omkring søen, for at finde en fiskeplads. Jeg valgte at slå mig ned på en plads hvor jeg kunne sidde med vinden i ryggen og fiske ned langs nogle siv som havde været eksponeret for solen det meste af dagen, der måtte bare være fisk der. Jeg valgte at fisk to stænger til et par huller i sivene, og en stang på lidt dybere vand ”ude i suppen”.
Hen under aften blev taklerne lagt om med en lille fodring og friske agn for natten. Det var stort set lige blevet mørkt da en karpe forsøgte at stikke af med et af taklerne som lå langs sivene, resultatet blev en kortvarig fight inden jeg havde en fin spejlkarpe på land. Vægten viste 10,6 kg og længden 70 cm, det var min første tur til søen så en bedre start kan man vist ikke forlange. Agnen var en Seedstorm pop-up fra CC-Moore.
Resten af turen gav ikke noget, udover en kærkommen mulighed for at nyde solskinnet og få lidt kulør i de vinterblege kinder.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul