find forsikring

Endelig – endelig – endelig.

Kære Fiskeavis.

Med underretning om at isen i Vejle Fjord endelig var væk, blev der hurtig lavet aftale med min fiskeven Niels fra Hedensted at nu skulle det være.
Bilen blev startet op inden en vis herre fik sko på søndag morgen og jeg var i Hedensted for at tage Niels ombord kl. 0730, vi kørte til Ibæk Strandvej og parkerede lige under Motorvejsbroen. Jeg overvejede at fiske med bombarde og fluer, men foretrak min gode gamle Hansen Fight i GRØN/SORT, de har ikke kunnet fås i mange år, så når vi finder Hansen Fight med Zig/Zak lyn på så maler vi dem selv med sort og grøn metallak og det virker.
Lige efter starten fik jeg fisk på, en dejlig grønlænder, men den valgte selv at stå af, det var nok også det klogeste, for øje målet sagde at den var over 40 cm. Ret hurtig efter havde jeg atter fisk ved blinket, men kroge dem det kunne jeg ikke. Efter at have haft 4 – 5 kontakter er der atter fast fisk, denne gang tilbehørlig landet og i posen, 41 cm. og 0,7 kg., jeg kunne næsten ikke vente med at sætte tænderne i den, efter en så fiskeumulig vinter. Lidt hen ad dagen var der en lille stilstand i kontakterne. Endelig kom de i gang igen og havde en meget stor nedgænger på ganske kort, jeg nåede at se fisken, ca. 70 cm. En grønlænder mere bed på, rigtig flot fisk på 45 cm. og 0,9 kg. efter denne bed den næste ret hurtigt også denne kunne bruges 40 cm. og 0,7 kilo. Tre dejlige fisk på denne første fjord fiskedag, det er bare skønt. Niels fra Hedensted mærkede ikke en eneste fisk, dette selv om han gik med samme blink som jeg. Mange af de andre lystfiskere fange ingenting og dem der fiskede med bombarde slet intet. Ved at se mod øst kunne der tælles op til 30 mand stående og svinge fiskestangen.
Sidst på dagen kørte vi over på nordsiden og prøvede der, men der var slet ingen liv. Til gengæld mødte jeg en gammel fiskeven fra Skjern Åen og vi fik aftalt fisketur sammen til Skåne i påsken.
Fiskene tilmeldes Fenwick Cuppen.
Med venlig hilsen

Skovbjerg Eg,
Lundøvej 73,
7840 Højslev Kirkeby.
Telefon 97537277
Mobil 26227277
Mail skovbjerg@skylinemail.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse