Et par små ture til åen.

Fandt lige lidt tid til et par små ture efter gedder.
Det har været lidt sløjt med fangsterne i åen. Men fiske presset fra øst europæere er også ved, at være temmelig højt på dette stykke. Jeg møder dem tit, og finder og fjerner en hel del affald (med øst europæisk skrift) end før hen.
Jeg tager afsted på den første tur d. 1/1-15. Jeg vælger denne dag for, at have åen helt for mig selv. Jeg afprøver altid lidt forskellige agn, for at se hvad de er til. Der går et par timer uden bid. Jeg sætter en Salmo slider på med nogle stærke farver. Det er en aborre med orange bug. Og kort tid efter kommer der et tungt hug. Efter en kort fight lander jeg en gedde på 5,1 kg 82 cm. Jeg fisker en times tid mere, hvor det bliver til en gedde på 3,5 kg 69 cm.
Næste tur er d. 17/1-15, det samme sted.
Vandet er lidt grumset, så jeg prøver med en Savage gear 19 cm 4-play blue/silver. Den kan fiskes meget langsomt, og har nogle stærke farver. Jeg spinner den meget langsomt ind, og det giver et par hug. Den ene er en god tung fisk, men de slipper igen, uden at være kroget ordenligt. Jeg tænker, at der må noget andet til. Så jeg sætter en Westin Go-Teez på. Jeg afmonterer tre-krogen under den, så jeg kan trække den hen over bunden, uden at hænge for meget fast. Under indspinning giver jeg den et par hårde ryk engang imellem, for at få grøden af. Det giver hurtigt resultat. Jeg får et hug lige foran mig, men vælger at give gedden noget line, så den kan køre sig lidt træt inden den skal landes. Det er en fin gedde på 5,5 kg 87 cm. Jeg fisker en times tid mere, hvor jeg også lander én på 4 kg 73 cm.
Alt i alt et par gode ture. Men håber stadig på noget større, ligesom sidste års vinter fiskeri, som var forrygende.
Jeg vil gerne tilmelde fiskene på 5,1 og 5,5 kg til cuppen. Vægten er en Savage Gear 30 kg digitalvægt.
Mvh Martin.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul