Fin skalle

Hej Snap catch..
Havde egentlig ikke skænket skallerne i søen de store tanker i år da jeg fik en opringning fra min gode kammerat Henrik.. Han spurgte om jeg havde set noget til de store skaller da han havde en makker der rigtig gerne ville prøve at fange en stor skalle så om de måtte komme forbi og prøve efter dem. Jeg måtte fortælle ham at jeg ikke rigtig havde prøvet i år men vi aftalte at jeg lige kunne lave lidt testfiskeri inden de kom forbi.
Den første aften jeg prøvede var det stille vejr men skete ikke det helt store anden gang jeg prøvede var det igen okay vejr og sørme om der ikke også var fisk… Først en fin gråskalle på 1043g som blev efterfulgt af en på 980g på lidt under en halv times fiskeri så jeg tog kontakt til Henrik og sagde de var her skam men så ud til de var udleget på nuværende tidspunkt…
Vi aftalte de skulle kigge forbi fredag og så skulle vi fange nogle fine skaller… Men ak det fine vejr var afløst af kold vind, som der til gengæld også var rigelig af, der så også blev suppleret med lidt regn indimellem. Vi holdt ud rigtig længe men til sidst fik vejret knækket os og vi måtte skuffet konstatere at der ikke var nogen skalle til os.
Vi blev enige om at prøve igen den efterfølgende fredag men igen uden det store held stadigvæk koldt og blæsende. Lørdag aften efter aftensmaden sad jeg så og kiggede ud af vinduet og kunne konstatere at vejret faktisk var ret godt. Ingen vind og det havde været solskin det meste af dagen så temperaturen var også okay, man var da næsten et skarn hvis man ikke lige skulle prøve efter skallerne en gang mere. Hurtig ud og grave lidt orm og så af sted til søen. Stod ved søen lidt i ni og fik hurtig sendt agnen ud i søen. Gik ikke mere end 5 min før proppen forsvandt, tilslag og rigtig nok, der var skaller i aften.
Skallen kom ind mod broen og jeg kunne bukke mig ned og tage fat om den. Da jeg tog fat om den lagde jeg godt mærke til at den var ekstrem bred over ryggen men ikke så lang. Fik hurtigt fundet vægten frem og må indrømme jeg blev lidt chokeret vægten viste 1319g og en ny pr skalle var i hus. Efter den var der egentlig ingen grund til at fiske mere den aften fik taget et par billeder og fik sat fisken tilbage og kunne med et tilfreds smil vende hjem.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul