Torben Sjællænder og jeg var til bestyrelsesmøde i fiskeforeningen Waders, lørdag formiddag, så kan man jo hurtigt blive ramt af fiskefeberen og det blev vi da også.
Men hvor skulle vi tage hen og fiske næsten alt vand er jo stift lige nu.
Men da vi begge var medlem i Gudenåen kørte vi der ned for at se om vi kunne lidt vinter gedder, Torben rigger Spinnestangen til og jeg fluestangen men en kæmpe flashflue.
Da vi ankom til det udvalgte spot møder vi 2 andre fiskere den en men en gedde på 75 cm. og de fortæller at de har haft fkere oven vande, fedt så der nok også chance for at vi kan fange lidt.
Efter et par timers fiskeri og vi har endnu ikke mærket det mindste, siger jeg til Torben at jeg går lige ud og fisker derude ved buskads, pludselig eksploder vandet og en fisk tager min flue og tager et sejt udløb, min første tanke f… det her er fan.. en kæmpe gedde da fisken kommer op i overfladen kan nu se det er en laks som lige vender.
Og nu kommer jeg og fluestangen på arbejde, laksen trækker som et lokomotiv ud mod midten af åen, jeg får den dog hurtigt vendt og fighter den ind mod bredden.
Nu kommer Torben han kunne høre jeg havde gang i noget, jeg kommer ned i åen og kan fighte laksen stille og roligt ind i nettet. Jeg havde lige fange min største laks den bliver hurtigt vejet i målt og nettet og så lige et fanger billede.
Så på gensyn til sommer

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul