D.4. April – d. 6. April var Waders folkene fra Nordjylland traditionen tro kommet til Fyn, for at deltage i fiskekonkurrencen Sea Trout Open. Og som altid hoppede jeg på fra side linen, så meget som jeg nu havde tid til.
Søndag morgen var der først rigtig tid til at jeg kunne fiske igennem. Jeg kørte ud til sommerhuset hvor gutterne boede, men en hård drukfest aftenen før, havde sat sine spor i mandskabet, og kun et par stykker var stået. Jeg tænkte at de stakkels fyre skulle have lov til at sove længe, så jeg besluttede med de få der var oppe, at vi skulle prøve kysten tæt ved sommerhuset.
Vi kommer ned til vandet og fluelinen bliver trukket af hjulet, og jeg begynder at fiske mens jeg bevæger ud over det inderste badekar, men der skulle ikke mere end tre kast til, også kom HUGGET, med det halve af skydehovedet ude og kludder på resten af linen, gik fighten i gang, heldigvis tog fisken ikke nogle lange udløb, så jeg kunne med nød og næppe få presset fisken i nettet. Og hvilken fisk! Flot, tyk, blank og med løse skæl. Min største havørred nogensinde!
Vi fik taget en masse billeder, fisken blev lagt bag i bilen, og fisketuren fortsatte. Resten af dagen gav kun en enkelt undermåler, men hvad gør det når man har så smuk en fisk liggende i bilen.
Fisken vil jeg gerne tilmelde Fenwick cuppen.
Knæk og bræk
Henrik.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul