Ny pr. gedde

Klokken var 04:30 og kaffen var løbet igennem maskinen, det eneste der manglede var at jeg blev samlet op af Lars og så var vi på farten. 1,5 time senere, fremme ved vandet, fik vi slugt morgenbrødet sammen med kaffen – mens vi ventede på morgenlyset.
Morgendisen lugtede langt væk af storfisk da vi sejlede ud af havnen, og vi troede begge to på at dagen ville bliver god – vi havde før haft godt fiskeri derhenne og vidste fra de lokale, at fiskeriet havde været godt ugen forinden.

Et par timer inden i fiskeriet får vi et godt hug på den ene stang, og jeg kan sagtenes mærke at det er en bedre fisk, ikke pga. at den kæmper særlig godt, men pga. tyngden. Da fisken kommer til båden kan Lars og jeg straks se at det er en god fisk tæt på de 10 kg, men er lidt i tvivl om den er over… nettet bliver foldet ud og efter et par tunge udløb, får vi nettet den! PYHA geleknæ, fiskefeber eller hvad man end kalder det, så havde jeg det.. et par hurtige klik på kameraet og derefter en vejning viste en klar ny pr. på hele 11,2 kg og 109 cm, vi genudsatte fisken som var ved hægterne med det samme, og strøg hurtigt tilbage – uskadt, i dens rette element.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul