Overspringer fra Horsens Fjord

Efter en lang arbejdsuge med lange dage, hvor det ikke havde været muligt at nå at komme til fjorden inden det blev mørkt, blev det endelig weekend. Efter flere 0-ture til de fynske fiskevande besluttede jeg mig for at blive ved mit lokale fiskevand. En plads yderst i Horsens fjord blev valgt og dagen gik, hvor jeg havde et par små grønlændere oppe at vende.
Sidst på dagen var jeg så småt ved at tænke på at vende snuden hjem af, men ville lige fiske strækket af en gang til og i et kast langs med kysten, 10-15 meter fra stranden på ca. 60 cm vand stoppede fluen pludselig og snart efter så jeg en ret bred hale komme fri af vandet. Så var jeg godt klar over at min gamle PR på 1,8 kg var slået. Efter en ret kort fight med ret stram bremse kunne jeg kane en helt blank overspringer op på stranden.
Efter at have gået lidt formålsløst frem og tilbage på stranden, mens jeg blev ved med at sige “hold nu kæft, hold nu kæft” fik jeg mig endelig tage sammen til at tage lidt billeder.
Fisken viste sig at være 74 cm og 5,2 kg og jeg kan roligt sige at mit havørrede år allerede bliver det bedste jeg har haft.

Mvh
Dennis Jørgensen

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul