find forsikring

Suderfiskeri i TOPklasse

For en måneds tid siden, blev der lige presset en tur ind efter suder (Mit ynglingsfiskeri) med de flotte og stærke Tinca Tinca, og metoden denne gang var en matchstang og waggler flåd, hjemmefra havde jeg klargjort medegrejet, foder & agn + pakket bilen, så den er klar til at rykke mod sudersøen kl. 6,00.
Jeg kom afsted næste morgen og fik slæbt grejet de 200 meter om til den udvalgte plads, og stillet gearet op og rigget stængerne ud, og pladsen blev fodret op med BigFish og Tench fra Browning + farvet foderet mørkt med betonfarve og iblandet pellets, majs, carsters, og klippede orm, krogagnen idag var majs og orm. Fiskeriet startede stille og roligt op for derefter at gå over i bonanza fiskeri, og før jeg fik set mig om var klokken allerede blevet 10,00 og suderne stoppede desværre med at hugge, og jeg opgav fiskeriet.
Jeg havde løbende vejet fiskene under sessionen i en fugtig plastik pose (nænsomt) netop for at slippe for at veje dem til sidst, tallene fra notesblokken blev lagt sammen til ialt 39,8 kilo, fordelt på 18 sudere med et snit på 2,2 kg.

Video fra morgenens session:
https://www.youtube.com/watch?v=7jkdasIjOdM

Knæk & bræk derude !!
Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse