Vild Fiskeri ved Foldingbro Camping Sø

Hej Snap catch – Her en lille beretning om endnu en fantastisk Fisketur. Til en af Jyllands små P og T vande, som man jo oftest ikke hører, så meget om. Ved en lille sø ved Foldingbro.
Mig og en Kammerat ( Brian ) ville fiske i søen fra morgenstunden, som jeg altid siger er bedst. Jeg kom der kl 7.30 godt forsinket, Solen var jo allerede stået op kl 6.40 Men Fiskeriet kunne starte fra kl 7.40 og i Fire timer med to stænger, da Jeg godt kan lide Fisk. Og har mulighed for en stang aktiv og en stang passiv fisken.
Men begyndte med Powerbait “Lysgrøn” Hvidløg på begge stænger. Og det skulle give en travl formiddag til mig.
Kl 7.45 var den første fisk på, og fælles for alle fisk, specielt denne morgen var, at de gav en god Fight, de ville absolut ikke med mig hjem.
En mere kl 7.55 Og så den største, og tredje, kl præcis 8.00 på min “Raptor” stang. Ikke verdens største men en fin fisk på 1.44 kg og 49 cm. Vejret var stille, fra morgenstunden, diset og ellers overskyet.
Da min Kammerat kunne indfinde sig til “Direktørtid” en time senere, havde Jeg allerede fanget 6 fine Regnbuer. Så han fik lige parolen, med at ville man fange fisk, så var det jo med at komme tidligt op..Ggg
Bemærk det er to forskellige billeder, ialt på denne fantastiske morgen, blev det til 15 Regnbuer. Det kan altså lade sig gøre andre steder end de store P og T søer. Hvor det er tilladt, at fange så mange. Uden begrænsning. Det var jo også med to stænger. Så måtte have fanget 2 x ( 4 + 4 ) 16 fisk, som de kalder rimelig Fangst.
Hen på formiddagen, hvor der var lidt mindre aktivitet. Skiftede Jeg lige til min “Dræber” Hvid/sort “stripper” og de to fisk, blev så fanget på Den. Men resten, blev fanget på Powerbait.
Min Kammerat fangede “kun” tre, og det er ellers ham der har Lært mig Igen , at Fiske, efter flere års pause. Men Jeg sagde også til Ham, at han har nok mere held i Kærlighed end mig. Da Jeg er single og kun har min Hund…
Fiskene blev, frosset til Røgning og stegt. Med det samme, de fleste kom i Boksen. Så vi er klar til nye Fiskedage…
Knæk og Bræk – Flemming Hansen Bæck
PS vil da godt være med i Gulp konkurrence, evt afkorte 😉

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul