find forsikring
find forsikring

Weekend i skoven

Jeg har gennem et stykke tid gået og tænkt på at det måtte være tid til en efterårstur i skoven. Efter at have konsulteret kalenderen nåede jeg frem til at det kunne passes ind i den travle hverdag, sådan at jeg kunne fiske i weekenden 24-26 september. Jeg gik straks i gang med at planlægge turen og nåede at fodre op et par gange op til turen.
Jeg nåede fra arbejde fredag så jeg kunne undgå den værste trafik på motorvejen, så jeg kom relativt hurtigt hjem. Grejet blev hurtigt smidt i bilen og afsted mod søen gik det, med et kort stop efter proviant i det lokale supermarked.

Vel ankommet til P-pladsen i skoven stod jeg efter en tung tur på de mudrede skovstier med trolleyen stod jeg endelig ved søen, og kunne starte opstillingen af min lejr. Jeg nåede lige akkurat at få bundet nye tackler og få lagt de tre stænger ud inden mørket faldt på. Det var nu tid til en bid brød inden soveposen kaldte. Det havde været et par travle uger optil, så jeg faldt hurtigt i søvn.

Omkring midnat blev jeg vækket af en skrigende bidmelder, og efter en kort fight måtte en spejlkarpe på 7kg en tur op og vende på måtten. Fisken blev sacket til senere fotografering.

Tilbage til soveposen og prøve at at sovet lidt mere. Det blev ikke til mange timers søvn, da igen klokken 03:15 var bud efter mine boilies og efter en intens fight lå en spejler på 11.8kg på i nettet. Også denne fisk blev sacket til senere fotografering.

På med en ny boilie og ug med tacklet igen, og så ind under brollyen igen. Jeg havde knapt nok fået taget mine waders af, før der igen var bud efter mig. Denne gang var det en sand sceamer med en efterfølgende lang og intens fight, resultatet var en flot skælkarpe på 10,0kg – YES, min første 10+ skællert var en realitet. Nu stod jeg overfor et dilemma idet begge mine sacks var i brug. Beslutningen var dog ikke svær, så 7’eren blev sat ud igen uden foto.

Natten gav ikke flere fisk, og de to fisk blev fotograferet i morgenstunden.

Dagen bød ikke på den store aktivitet, og blev brugt på at sysle lidt med tackler, læse, sove og alle de andre ting man nu engang gør for at få tiden til at gå på karpeturene. Jeg lagde taclerne om omkring kl. 18:00, hvorefter der blev tid til at lege ”mesterkok” og kokkere lidt. Nu er stegte pølser og kartoffelsalat ikke den helt store kulinariske oplevelse, men det er god og nem mad på en karpetur. Maden blev skyllet ned med en kølig pils, som blev nydt til tonerne af de mange gæs der er på søen.

Klokken blev henad elleve før det var tid til at krybe i posen, jeg var lidt spændt på om det ville blive en søvnløs nat, eller om jeg ville få lidt søvn. Svaret kom omkring halv fire, da jeg blev vækket af en spejlkarpe på 11,5kg der gerne ville se indersiden af mit landingsnet. Et ønske som jeg gerne efterkom.

Fisken blev nattens eneste fisk. Og jeg var så småt ved at gøre status over weekendens fiskeri da jeg omkring 09:45 fik et voldsomt run, som resulterede i en lang og nervepirrende fight. Efter en snes minutter lå endnu en skælkarpe sikkert i nettet. Vægten viste 10,2kg, jeg havde slået min et døgn gamle pr. med 200 gram.

Efter at have taget en stribe billeder af skælkarpen var det en velfornøjet karpefisker der vendte snuden hjemad.

Alle fiskene blev taget på 21mm BYT, fisket over en fodring med samme agn.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul