Her finder du de bedste opskrifter på fiskeretter

Som lystfisker kender du naturligvis allerede mange lækre fiskeretter, men alligevel søger de fleste af os ofte inspiration til nye og spændende måder at tilberede fisken på. Fisk har altid været en populær spise, og især indenfor de seneste årtier er nye og spændende fiskeretter kommet på menuen. Der findes flere gode sider på nettet, hvor du kan få opskrifter og inspiration, til næste gang du skal imponere familie og venner med lækker friskfanget fisk.

Fisk er sundt og smager godt

Fisk er både en sund og meget velsmagende spise, og de fleste fiskeretter er hurtige at tilberede. Mens du venter på at fisken bliver klar, kan du eventuelt fordrive ventetiden med spillet Fishin Frenzy, som er en klassisk spillemaskine i moderne udgave med flotte farver, grafik og en lækker lyd. Alene navnet kan lede tankerne hen på lystfiskeri og kan associeres med Put and Take. Læs med og få gode idéer til hjemmesider med opskrifter, som du bør besøge. For selv de mest forhærdede fiskehadere bliver ofte omvendt, når de smager fisk der er godt tilberedt.

 

Royal Greenland – masser af lækre fiskeretter

Royal Greenlands hjemmeside kan du finde et meget bredt udvalg af fiskeretter. Hvis du er på udkig efter retter med rejer, hellefisk, rødspætter, laks og torsk, er du næsten nødt til at besøge siden. Royal Greenlands website er dejlig overskuelig at finde rundt på, og der er appetitvækkende billeder af alle retterne. Hvis du har mod på det, kan du endda komme på kokkeskole og lære at lave de lækre retter. Kokkeskolen består af nogle videosekvenser, der viser hvordan tilberedningen foregår. Med hjælp fra videoerne kan alle lære at lave fiskeretter, og opskrifterne bliver meget lettere at forstå. Udover selve fiskeretterne kan du også lære at lave dine egne dip og dressinger, og hvem vil ikke gerne kunne brillere med en dressing, der er lavet helt fra bunden. Hvis du savner inspiration og samtidig gerne vil guides igennem tilberedningen, så er denne hjemmeside helt fantastisk.

Skagen Food – find både traditionelle og mere eksotiske retter

Skagen Food har ligeledes en meget flot hjemmeside, hvor du nemt kan finde både forretter og hovedretter. Opskrifterne er meget lette at følge, da du bliver guidet igennem hele tilberedningen. Ud for hver ret kan du se præcis, hvor meget tid du skal sætte af til tilberedningen. Når du klikker ind på retten, er der angivet hvilken rækkefølge, du skal gå frem efter, og der er angivet på hvilket minuttal, du skal gøre de forskellige ting. Det er en let og overskuelig måde at vise opskrifterne på, og selvom du måske ikke er så rutineret i køkkenet, kan det næsten ikke gå galt.

Fiskeopskrift.dk – overskuelige opskrifter

Fiskeopskrift.dk har ikke så mange retter at vælge imellem som de to foregående hjemmesider, men siden fortjener alligevel at blive nævnt her. Retterne på siden hører til i den mere traditionelle ende af skalaen, men det gør bestemt ikke opskrifterne dårligere. Fremgangsmåden er godt beskrevet i alle opskrifterne, og de er derfor meget lette at følge. Udover fiskeretter finder du også opskrifter med skaldyr og bløddyr som for eksempel blæksprutte.

En god fisk skal tilberedes rigtigt

Nu har du fået nogle gode tips til at finde opskrifter, der med garanti vil imponere venner og familie. Der er noget helt specielt og meget tilfredsstillende ved at være en del af hele forløbet lige fra fangsten til den sidste bid er spist. God fornøjelse med tilberedningen af dine fisk!

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse