Dette indhold er sponsoreret.

 

Julen er lige om hjørnet, og derfor skal du også til at have styr på julegaverne. Det kan være, at du skal give gaver til en lystfisker, men at du ikke har helt styr på, hvad man giver sådan en. Derfor vil vi hjælpe dig lidt på vej. Vi har lavet en lille liste med ting, du kan give lystfiskeren i gave. På den måde går du ikke galt i byen, og fiskeren bliver med garanti glad.

 

Fiskegrej

Vores første forslag er fiskegrej fra www.billigtfiskegrej.dk. Som lystfisker må man aldrig gå ned på grej – det er nok regel nummer et. Det er vigtigt, at man har rigeligt, og det er det fordi, at man skal bruge forskelligt grej til forskellige former for fiskeri. Derfor skal man have meget, for at man har et alsidigt udvalg, så man ikke er begrænset af mangel på grej. Det kan være endegrej som blink, jigbait, spinnere, woblere, mm. Det kan også være forskellige former for forfang. Der er utallige af muligheder. Det er vigtigt at lysfiskeren har meget, fordi man på nogle tidspunkter tror på nogen forskellige ting. Det lyder lidt overtroisk, men det er vigtigt, at der er rigeligt.

 

Waders

Før at man kan kende sig selv for en rigtig lystfisker, så skal man have et par waders. Waders er gode til, hvis personen du skal give gaven til, gerne vil prøve at fiske lidt forskellige steder. Der giver bedre adgang til vandet, og man er ikke så begrænset af omgivelserne. Derfor er waders en rigtig god gave, og de vil sikkert være et hit.

 

Flue fiskestang

Hvis du gerne vil give en lidt federe gave, så kan du give en stang til fluefiskeri. Det er en next level form for fiskeri, og det er den perfekte gave, hvis du gerne vil give personen en ekstra udfordring. Der er lidt sværere, og det kræver mere teknik, men når man først har styr på det, findes der næsten ikke en federe form for fiskeri. Giv denne gave, hvis din lystfisker har fisket ‘normalt’ i en del tid og måske derfor skal prøve noget nyt.

 

Vi håber, at du kan bruge denne lille liste. Vi vil i hvert fald selv bliver glade, hvis vi modtog nogle af disse gaver. Brug det som inspiration, og prøv dig frem. Som sagt kan du ikke gå helt galt i byen med nogle af disse gaver.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse