find forsikring
lars_baarup_-_130_cm_laks_storaaen

130 cm laks fra Storåen

Lars Baarup fik torsdag fat i en af sæsonens helt store laks ved Storåen, da det lykkedes ham at fange en hanlaks på 130 cm og anslået til 20 kg. 

Lars skriver selv om fangsten og fighten:

– Opdatering her 6 timer senere. Ryster stadig på hænderne og går rundt i min egen verden (igen) Smilet er stort, men det nager også lidt, at den ikke måtte hjemtages. Jeg var jo så ”dum” at hjemtage en lille laks på 6 kg på sidste fisketur, men thats the game!

– En så enorm laks er ikke nem at håndtere helt alene. Haleroden var for tyk til, at jeg kunne få rundt om den og jeg måtte i åen og forsigtigt trække den op på land. Der var INGEN muliged for at afkroge den i vandet. Jeg var våd til livet og begge ærmer, smurt ind i mudder og spinneren endte med at sidde fast i mit ben Og mit lille fiskenet til havørreder faldt af og slæbte efter mig i sin elastiksnor. Nævnte jeg at det også regnede og blæste en pelikan!

– Den enorme flotte og brede laks svømmede stille afsted igen efter et par minutter i vandkanten. Håber, at jeg gjorde det bedste jeg kunne i en stresset situation og at den svømmer rundt derude nu. Laksen var stadig næsten blank med mærker efter lus og i fantastisk kondition. Fighten varede ca. 25 min. 

– Billedet er desværre ikke så tydelige da det er taget på afstand, men jeg har heldigvis en gopro video af det sidste kvarter.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse