find forsikring
find forsikring
klubmesterskab_aborrefiskeri_nakskov2014

1,540 kilos aborre vandt konkurrence i Nakskov

På en pragtfuld og solrig efterårs dag var 17 medlemmer fra Nakskov Sportsfiskerforening mødt op for at dyste om at fange den største aborre og ingen gik hjem uden at have landet en eller flere aborrer.


Der blev i løbet af eftermiddagen fanget et sted mellem 200 til 300 aborrer samt flere gedder, så der var rigeligt at tage af, langt de fleste aborrer og gedder, blev dog nænsomt genudsat efter at være blevet af kroget, da det jo var fangsten af den største aborre der talte

Oven i det gode aborrefiskeri og det flotte vejr, var der også besøg af 2 fiskeørne, der ivrigt slog ned i vandet flere gange, et fantastisk syn at se, alt i alt have alle en rigtig god eftermiddag i Nakskov Indrefjorden.

Klubmesterskabet i aborrefiskeri er en forløber for Nakskov Sportsfiskerforenings åbne LF. Mesterskab i aborrefiskeri, som afholdes i Nakskov Indrefjord, søndag d. 19. oktober, fra kl. 9.00 til kl. 14.00, LF.

Mesterskabet i aborrefiskeri er åbent for alle, derfor er fiskeriet frit i Nakskov Indrefjord for alle deltager i mesterskabet denne dag, 1 præmien er kr. 1000,- + vandrepokal + pokal til ejendom, 2 præmien er kr. 500,- og 3 præmien er kr. 300,- så slut efterårsferien af med en tur i Nakskov Indrefjord.

Klubmester og Junior Klubmester Anders Andersen, med en aborre på 1,540 kg.
2. plads: Mikkel Larsen, med en Aborre på 0,932 kg.
3. plads: Daniel Henriksen, med en Aborre på 0,927 kg.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse