find forsikring
helleflynder_skagerrak

210 cms helleflynder fanget i Skagerrak

Den danske fiskeskipper Niels Iversen Klit gjorde store øjne, da de søndag morgen hev trawlet op. Med om bord kom en kæmpe helleflynder.

– Det er ikke hverdag vi får sådan en krabat i trawlet, siger Niels Klit til FiskerForum, og fortsætter:

– Helleflynderen vejer ca. 90 kg og er 210 cm lang – vi har jo en ”lystfisker” ombord i Martin – så vægt og størrelse er foretaget efter alle kunstens regler, selv indvoldene er vejet med til 7,3 kg, griner Niels Klit.

Niels Iversen har nu sat kursen mod Hirtshals Auktion, hvor den tirsdag kommer under hammeren og forhåbentlig kan skæppe lidt i fiskekassen.

Fiske Avisen i endnu et sats efter dansk helleflynder
Fiske Avisen havde sidste år to Explorer-sats efter en dansk helleflynder med Bonito. Det lykkedes desværre ikke at få flynder på dækket, på trods af et mystisk hug eller to.

Det har dog ikke slået os ud, så derfor har vi i år allieret os med Per Jensen fra M/S Bodil og lavet en flerdages tur i august 2012. Per Jensen og M/S Bodil har stor erfaring med sats efter specielle arter, og et blik på M/S Bodils rekordliste vidner om, at Per forstår at finde fiskene. Der er tidligere fanget helleflynder om bord på Bodil – bådrekorden er en helleflynder på 15,6 kg.

Der vil komme mere information omkring Explorer satset efter en dansk helleflynder i de kommende måneder, men det er allerede muligt nu at booke en plads på turen. Det foregår direkte hos Per Jensen på telefon 97832766 eller via hjemmesiden www.ms-bodil.dk

 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse