find forsikring
jonas-olsson-124cmpike_550

3 gedder over 10 kilo – isfiskesæsonen er startet!

Lørdag den 27. november håbede Jonas Olsson, Forserum i Sverige, at isen var stærk nok til, at den kunne bære ham. Aftenen før kunne den ikke bære hans vægt, men denne morgen var isen omkring 6 cm tyk. At bevæge sig ud på tynd kan ikke anbefales for uerfarne fiskere, men for erfarne fiskere som Jonas, der kender der kende deres fiskevand godt, er isen stærk nok. Isfiskesæsonen er begyndt i Småland!


Og hvilken perfekt start på sæsonen. Jonas og hans venner Mikael og Patrik benyttede Kinetic isfiskestænger og –hjul til at hale adskillige fine gedder ind med. 5 af dem målte mellem 93 cm og imponerende 124 cm med største vægt på 12,17 kilo. Alle gedder blev naturligvis genudsat til deres kolde verden under isen.

Opmuntret af lørdagens fornemme resultat vendte Jonas, Mikael og Patrik tilbage igen søndag. På denne tur var de ledsaget af en anden ven, Kent. De besluttede at prøve et andet sted, men det afholdt dem ikke fra at fange store fisk. Denne gang var de 3 største gedder henholdsvis 7,03 kilo fanget af Patrik, 10,56 kilo fanget af Jonas og 10,74 kilo fanget af Mikael. Den kendsgerning, at de 2 største kun målte henholdsvis 103 cm og 109 cm, gjorde det klart, at gedderne fra dette vand var i topkondition.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul