find forsikring
find forsikring
jonas-olsson-124cmpike_550

3 gedder over 10 kilo – isfiskesæsonen er startet!

Lørdag den 27. november håbede Jonas Olsson, Forserum i Sverige, at isen var stærk nok til, at den kunne bære ham. Aftenen før kunne den ikke bære hans vægt, men denne morgen var isen omkring 6 cm tyk. At bevæge sig ud på tynd kan ikke anbefales for uerfarne fiskere, men for erfarne fiskere som Jonas, der kender der kende deres fiskevand godt, er isen stærk nok. Isfiskesæsonen er begyndt i Småland!


Og hvilken perfekt start på sæsonen. Jonas og hans venner Mikael og Patrik benyttede Kinetic isfiskestænger og –hjul til at hale adskillige fine gedder ind med. 5 af dem målte mellem 93 cm og imponerende 124 cm med største vægt på 12,17 kilo. Alle gedder blev naturligvis genudsat til deres kolde verden under isen.

Opmuntret af lørdagens fornemme resultat vendte Jonas, Mikael og Patrik tilbage igen søndag. På denne tur var de ledsaget af en anden ven, Kent. De besluttede at prøve et andet sted, men det afholdt dem ikke fra at fange store fisk. Denne gang var de 3 største gedder henholdsvis 7,03 kilo fanget af Patrik, 10,56 kilo fanget af Jonas og 10,74 kilo fanget af Mikael. Den kendsgerning, at de 2 største kun målte henholdsvis 103 cm og 109 cm, gjorde det klart, at gedderne fra dette vand var i topkondition.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse