steven_sander_stoer_55kg

55 kilos PR til Steven Sander Jensen

Steven Sander Jensen fra Team Wild Out har været en tur i Roskilde Fiskeland og teste sine evner ud i størfiskeri – pt. er han ret godt kørende på det felt!

Steven beretter i sin rapport:

Roskilde Fiskeland imponerer mig konstant. Her er en lille hurtig update, og hold op den fortjener det.

Jeg sidder her i Roskilde Fiskeland og nyder livet Max, sammen med min kære fætter, og pludselig løber den ene melder, helt åndsvagt. Vi farer over og tager stangen, og med det samme er der kæmpe spö bøj, den flexer xax, ca. 5 sekunder efter kan vi se at en kæmpe fisk springer fri af vandet, og jeg melder straks det er stor fisk det her. Fætter går straks i gang med at tage alle andre stænger op, og gøre alt grej klar til landing. Det er dog ikke lige til, den okser løs, og er flere gange fri af vandet, jeg må ud i vandet for at fighte denne stør, den er inde og runde efter en 20 min, dog kun for at stikke ud mod søens dyb igen for fuld smadder. 

Jeg er så fokuseret, da der dagen i forvejen er landet en på 48kg, og kan se denne er godt deroppe af. Efter flere ture ned langs bredden og ca. 35min efter, lykkes det mig, med stor hjælp fra nabo lejeren, og en anden som ligger ved søen at lande mit livs Ferskvands fisk. Hold op et monster, kunne slet ikke forstå hvilken dinosaur jeg stod med her, og hvilken imponerende Fight der blev leveret.

Vi alle var helt oppe og ringe, og vi fik nænsomt gjordt alt klar til at fisken kunne vejes og måles på kyndig vis.Vægten sagde 55kg og 197cm lang.

Sidder her i en solnedgang og stadigvæk prøver på at samle mig, og forstå hvad der lige ramte mig der, der går nok nogle dage før den sætter sig helt. Hold op jeg er ramt af lykke, et kæmpe stort tak herfra til Roskilde Fiskeland.

Mvh. Steven.

Ps. Der skal lyde et kæmpe stort tak til de her drenge, som hjalp med foto, håndtering, og godkendelse af mål og vægt.

Tusind tusind tak.

Mads Fredslund 

Kasper Hemmingsen 

Kasper Viesø Hansen 

og 

Søren Jørgensen

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul