find forsikring
img_1204

6. heat i Cuppen afholdt i Aalsbogaarde

Stør Cuppens 6. heat blev afholdt i Aalsbogaarde. Udsigterne mod himlen varslede ilde tider og regn fik vi i den grad også, men deltagerne holdte modet oppe og fiskede aktivt gennem hele dagen.

Morgenen startede vanen tro med velkomst og lodtrækning. Fiskerne kom på plads og kl. 08.00 kunne vi blæse heatet igang. 

Fiskene viste sig dog fra deres drilske side og fiskerne måtte arbejde hårdt for de fisk der kom på land, men Jacob kunne som den første lande en Russer på 6,8 kg efterfulgt af en af søens mere sjældne arter, en sandart på 1,5 kg.

Martin, søens ejer, havde udlovet en “godte pose” til første stør og første bi-fangst, fra shoppen og Jacob kunne således hive begge gevinster!

Herefter kom huggene spredt og tilfældigt, særligt de Russiske stør lod sig overliste før Jesper kunne lande en Hvid stør på 12,8 kg og denne fisk skulle vise dig at holde til mål.

De sjove arter holdt fast i os i dag og en ål på 1.5-2 kg lod sig også overliste af et stykke skalle og den var bestemt ikke meget for at holde sig i ro til lidt photo shot, hvilket billedet også viser.

Ud på eftermiddagen kunne Leo melde fisk og fighte en Hvid stør på 11.7 kg ind, herefter fik Cuppens yngste deltager også fisk, en russer på 7.3 kg, desværre ikke nok til en placering for blot 15 min inden slutfløjtet, kunne Kasper lande søens mindste Beluga på 8.5 kg og skubbe feltet med 500g og placere sig.


Således ser placeres de 3 nye finalister:

1. Plads. Jesper med Hvid stør 12.8 kg.
Jesper modtog en XL sling fra Trakker og 5 kg Sticky Baits og popups fra Freezerbaits.

2. Plads. Leo med Hvid stør 11.7 kg.
Leo modtog et Cruzader single bidmelder sæt fra Prologic, 1 kg boilies og booster fra Sportcarp og 2 kg pellets fra Vitalbaits.

3. Plads. Kasper med Beluga 8.5 kg.
Kasper modtog 1 kg boilies og booster fra Sportcarp og 2 kg pellets fra Vitalbaits.

Tillykke til vores 3 nye finalister. Vi ses i finalen til Oktober.

Vi vil gerne sige en stor tak til Martin fra Aalsbogaarde, der serverede sandwich og sodavand til deltagerne og modtog ordre samt afhentede pizza til dem der måtte ønske det til aften.

Tak til deltagerne for at holde hovedet koldt og modet oppe, trods det lidt svære fiskeri idag og regnen for oven.

En særlig tak til vores sponsor for hvem dette ikke ville være muligt.

Vi ses i Kaldred d. 19 august til 7 heat. 

K&B

http://huntershouse.dk
http://www.vitalbaits.com
http://trakkerproducts.co.uk
http://www.prologicfishing.com
http://www.sportcarp.cz
http://freezerbaits.dk
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse