boerge_erland_havoerred_9_5kg

9,5 kilos havørred fra Storåen

Børge Erland havde besluttet sig for en tur til Storåen i dag – det fortrød han ikke, da turen endte med havørred på intet mindre end 9,5 kg.

Børge beretter selv om fangsten:

– En dejlig dag ved Storåen, startede ved P-pladsen ca. kl.9.30. Her mødte jeg formanden for Vemb Lystfiskerforening, som tjekkede kort (fint), og så havde han en flaske hvidvin til mig, så det startede godt!

– Jeg gik til åen, og efter ca ½ time landede jeg en laks på 72 cm. Derefter kom Kim Sørensen, og så stod den på kaffe og rundstykker, hvorefter vi gik i gang med fiskeriet. Jeg gik forrest mens Kim startede lidt længere nede.

– Jeg tror ikke, jeg havde 10 kast så kom hugget, og jeg kunne mærke, at det var fin fisk, så jeg råbte til Kim. Vinden blæste ned mod ham, så han hørte mig heldigvis, og kom hjalp med at lande fisken, som vi nu kunne se var en tyk dreng! Der skulle derfor tages billeder, for det er den største jeg har fanget i Danmark. Den målte 90 cm og vægten sagde 9,5 kg. Mange tak til Kim. for asistance og de flotte billeder, Der er mange fisk i åen i øjeblikket, slutter Børge. 

Fisken blev fanget midt eftermiddag og det er slet ikke usædvanligt i Storåen, fortæller Kim Sørensen:

– Den blev fanget klokken 14.30. Det unikke ved Storåen. Havørreden er aktive om dagen!

Den flotte havørred blev fanget på en Future Fly Plug Francis, som Future Fly gutterne lige nu, går og leger med ved Storåen. 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse