jo_01454_1007

Alt klar til Makrel Festival 2016

Så er det lige straks, at dette års Makrel Festival afholdes. Det sker i den kommende weekend d.19. – 21.august, og her bydes der velkommen til
endnu en omgang med makreller, festligheder, underholdning samt DM i Makrelfiskeri – alt sammen arrangeret af VisitOdsherred og Fishing Zealand i samarbejde med Odsherred Sportsfiskerforening.

Vejrmeldingerne ser fine ud med solrigt vejr, og det lover godt både for fiskeriet og for hyggen på Odden Havn. Det folkelige arrangement har sædvanen tro til hensigt at sætte fokus på makrellen som kulinarisk og sportsligt indslag, og i løbet af weekenden vil der være benhård konkurrence om, hvem der løber med titlen som Danmarksmester i Makrelfiskeri – en titel, som i tillæg til hæderen, involverer en hulens masse flotte sponsorpræmier fra Garmin og Penn. Som sædvanlig dystes der både i voksen-, junior- og ynglingekategorier såvel som i Teams.

19.august:

Kl. 20:00 – Obligatorisk skippermøde på Odden Havn (ØstreHavnevej 28).

20.august:

Kl. 05:00 – Udsejling og konkurrencestart (Dag1)

Kl. 19:00 – Deadline for retur til havnen

Kl. 19:30 – Deadline for opstilling i kø til indvejning

21.august:

Kl. 05:00 – Udsejling og konkurrencestart (Dag2)

Kl. 13:00 – Deadline for retur til havnen

Kl. 13:30 – Deadline for opstilling i kø til indvejning

Kl. 14:00 – Præmieoverrækkelse og tale v/ Borgermester Thomas Adelskov

På hjemmesiden www.makrelfestival.dk , kan du finde masser af informationer om selve festivalen og det forestående DM i Makrelfiskeri. På hjemmesiden finder du også links til tilmelding til DM i Makrelfiskeri samt et udførligt konkurrenceregelsæt.

Vi ses til nogle festlige og sprælske dage på Odden Havn i weekenden d.19. – 21. august!

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse hos VisitOdsherred og event-ansvarlig, Nete Malmholt: +45 58 58 80 41 nete@odsherred.com

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse