Både for millioner brændt i Åmål

Nu betyder en lagerhal vel hverken fra eller til i det store regnskab, men når indholdet var omkring 130 både i alle størrelser fra robåde til 90 fods både, er der bestemt grund til at blive deprimeret, og det bliver ikke bedre af, at flere at de opmagasinerede både tilhørte dygtige svenske trollingfiskere, der nu går en hård sæson i møde, idet ikke alle bådene var forsikrede.

Branden opstod om natten, og da brandvæsnet kom frem, kunne de konstatere, at det meste af bygningen var overtændt, og der lød flere kraftige eksplosioner inde fra hallen, hvor der var både gasflasker og masser af benzin i de opmagasinerede både.

Det gjorde det desværre umuligt for brandvæsnet, uden risiko for tab af menneskeliv, at gå ind i bygningen og bekæmpe branden indefra.

Brandårsagen er endnu ikke klarlagt, men det er da værd at tænke på, hvis din elskede trollingbåd, eller bare båd i al almindelighed, står opbevaret under lignende forhold. Vi skal nok ikke forvente, at nogle sætter livet på spil for at redde brændende både, og det er helt i orden, men det bør give anledning til at undersøge forsikringsforholdene omkring vinteropbevaring af din båd grundigt.

Læs hele trolling artiklen i februar udgaven af Fiske Avisen.

Har du ikke abonnement på Fiske Avisen, kan du bestille det her.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse