fiskemissionen_dr_ultra_bornholm

Børne TV fra Bornholm – Fiskemissionen på DR Ultra

Bornholm er en yndet kulisse for tv-optagelser og i dag er der igen tv fra øen. Der er masser af action og kæmpe store fisk, når DR Ultras nye fiskeprogram for hele familien sender fra Bornholm, nærmere bestemt Gudhjem og havet omkring.


TV holdet fra den populære børnekanal var på øen i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem hvor 2 lokale drenge får til opgave at skaffe frisk lokal torsk til konkurrencen, der netop har fokus på friske bornholmske råvarer.

Drengene allierer sig med lystfisker Gordon Henriksen, der er vært på programmet samt skipper Per Sjøstrøm og derefter går turen mod de bedste torskepladser i Østersøen.

På havnekajen i Gudhjem venter Michelinkokken og konkurrencedommer Thomas Rode Andersen og han skal bedømme fangstens kvalitet. Om missionen lykkes for drengene og om deres fisk lever op til kokkens høje standarder, kan ses på DR Ultra tirsdag den 16. september kl. 18.40

At Bornholm igen er udvalgt som kulisse for tv-optagelser glæder naturligvis Destination Bornholm. ”Programmer som disse er en rigtig god mulighed for at nå bredt ud og vise noget af det øen byder på både fra vandsiden og fra land. Børnefamilier er en af vore primære målgrupper og kombinationen med lystfiskeri falder fint i tråd med et af vore fokusområder, nemlig at være aktiv i naturen”, udtaler Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse