jagtogoutdoor2012

Danmarks Naturfredningsforening med på Jagt & Outdoor 2012

Når landets største fagmesse med fokus på natur og fritid, Jagt & Outdoor 2012, til næste år åbner fredag den 13. april bliver det med Danmarks Naturfredningsforening som ny samarbejdspartner.


 Sammen med de øvrige partnere er foreningen med til at gøre arrangementet i Odense Congress Center til stedet, hvor fritidsfolket mødes og henter gode ideer.

– Vi lægger vægt på, at det er en fagmesse og landsudstilling – et arrangement, hvor du som besøgende kan få den faglige rådgivning, du efterlyser, hvad enten det drejer sig om den rigtige rygsæk, letvægtstelt, beklædning, en stang til fluefiskeri og eller et nyt jagtvåben. Det er også her, man kan få en snak om de regler og den etik, der er forbundet med det at bevæge sig i naturen, vel at mærke på det seriøse plan som de professionelle forbrugere foretrækker at blive midt af, siger messechef Krista Kristensen.

– Tidligere hed den populære udstilling Jagt & Fiskeri, men vi ønsker at skærpe messens faglige profil og med navneskiftet er der taget afsæt i tidens trend – hvor fokus på naturen er vigtig for både jægere og fiskere – samt at ”outdoor” er et begreb, der er blevet et fænomen. Ved at lægge vægt på, at der er tale om en fagmesse og landsudstilling sikrer arrangørerne sig, at udstillerne ved, at det er det seriøse, informative og idéskabende, der er i højsædet. Det er det, der er med til at skabe fundamentet for udvikling på et marked i fremgang.

Det er 15. gang Odense Congress Center danner rammen om messen. Foreløbig har arrangørerne reserveret Hal A og C samt den store Arena til udstillingen, men det kan blive nødvendigt også at inddrage Hal B. Det sker, hvis standsalget lever op til branchens øjeblikkelige forhåndsinteresse. Dermed vil samtlige indendørs kvadratmeter i det fynske udstillingscenter være beslaglagt.

– Udover Danmarks Naturfredningsforening, der repræsenteres af Odense afdelingen, er de centrale samarbejdspartnere Danmarks Jægerforbund, Nordisk Safari Klub, Dansk Bøssemager- og Våbenhandlerforening, Dansk Knivforening samt DM i fluebinding og alle er de med til at sikre det faglige niveau for Jagt & Outdoor 2012.

– Udover faglig viden vil vi gennem publikumsrettede arrangementer være med til at stimulere interessen for et aktivt friluftsliv, og vi glæder os til at byde alle naturelskere velkommen i Odense til april næste år, fastslår Krista Kristensen.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul