find forsikring
magic_trout_surface_rattle

Det næste store P&T-hit?

Carsten Faber fra Hvidovre Sport gennemgår i det nye nummer af Fiske Avisen en lang række af de storfangere, der gennem tiderne har revolutioneret fiskeriet i ørredsøerne. Men Faber retter også blikket fremad og kommer med et par bud på, hvad der kommer til at fange rigtig mange fisk i år – det er bl.a. et flåd, der lokker med lyden af foderpiller!


Det næste, der er på vej til at blive det store hit, har allerede gået sin sejrsgang sydpå. Jeg var en lørdag eftermiddag sammen med andre grejhandlere inviteret til en forevisning af dette, og der var to friske gutter fra Tyskland til at instruere os. Selvom jeg kendte lidt til denne type fiskeri i forvejen, var det en fornøjelse at se de to udviklere af Tremarella Fishing og meget kendte konkurrencefiskere vise dette nye fiskeris mange muligheder.

Fænomenet Tremarella Fishing bringer helt nye ting ind i fiskeriet og har finpudset allerede kendte metoder. En ting, alle p&t-ørreder har tilfælles, er, at de er opdrættet, og alle er blevet fodret med foderpiller. Når man fodrer med piller, kaster man dem ud i dambrugene enten ved håndkraft eller maskinelt styret. Fælles for denne metode er, at det giver same lyd, når pillerne rammer vandet. Denne lyd har sat sig i ørredernes primitive hjerner. En lyd, de længe efter vil genkende, når de hører den, og instinktivt tro, at det nu er fodringstid.

Læs hele Carsten Fabers artikel i Fiske Avisens juni-udgave, som kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul