find forsikring
find forsikring
havn

DM I FLADFISK 2015 – SIDSTE CHANCE FOR TILMELDING

Med få dage tilbage af tilmeldingsfristen til DM i Fladfisk 2015 er der 140 både og over 350 fiskere på den foreløbige deltagerliste.

I den komne weekend 12. og 13. septmeber afholdes det årlige arrangement; DM i fladfisk.
"Vi har nået 140 både og mere end 350 fiskere, men i forhold til sidste års konkurrence, så er vi lidt bagud, selvom vi er meget tilfredse her i Onsevig. Vi anser ca. 140-150 både for det ideelle deltagerantal", fortæller Peter Dan Petersen, en af ildsjælene bag arrangementet, til
 Fiske Avisen. 

Folkene bag DM i fladfisk vil i løbet af denne uge udsende udførligt materiale, om arragnementet, til de allerede tilmeldte deltagere.

"Der er en rigtigt flot spredning i den demografiske spredning af deltagerne, som praktisk talt kommer fra hele landet, hvilket ogås yderligere bkræftet af at, de på nuværende tidspunkt tilmeldte, både hører hjemme på så mange som 70 forskellige postnumre", fortsætter Peter.

Dette års konkurrence har indtil videre budt bå en hel del nye deltagere som er et sundt tegnf or konkurrencen, men Peter Dan Petersen understreger dog også at der stadigt er gensyn med en hel del af de deltagende både og teams fra konkurrencen året forinden. Dermed bliver DM i fladfisk et gensyn med mange af de "gamle" Danmarksmestrer og banen er derfor kridtet op til en yderst hård kamp om dette års titel. "En titel, som vi har erfaret nu rangerer, som en af de mest ærefulde titler inden for Dansk lystfiskeri, og det er vi enormt stolte over", slutter Peter Dan Petersen.

Nedenfor giver Peter Dan Petersen lidt praktisk information om fiskeriet lige nu, samt om forestående konkurrence;
Der meldes om fine fangster af alle arterne, og der er pæn størrelse på alle arter. Det spændende er især hvarfiskeriet, hvor der nu indløber meldinger om godt fiskeri under Langeland, på forskellige pladser, på stålgrundene og ikke mindst er der informationer om pighvarfangster indenfor en radius på 3 sømil fra Onsevig havn. Vi må derfor forvente at se et større antal både, der fanger alle fire arter til dette års DM.

DM i Fladfisk har haft en mand om bord i en af Danmarks bedste både, til hvarfiskeriet og tappet lidt tips & tricks, som vi efter bedste tradition spreder så godt vi kan via vores Onsevig Fladfiske Akademi. For tilskuerne er det et fantastisk skue, allerede fra om torsdagen, hvor man vil opleve de mange både strømme mod Onsevig på Landevejene. Det helt store ryg-ind sker dog om fredagen, hvor der er massere af aktivitet på selve Onsevig Havn, og for de fiskeglade, vil der være nyrøgede sild fra havnens rygeovn, Onsevig specialiteten, Makrelburgeren, og som noget nyt, kan man i år købe stegte fladfiskefiletter. Ved årets stævne ligges meget vægt på, at dække alle aspekter omkring det at fange fladfisk, rense og ordne dem og ikke mindst den efterfølgende  tilberedning de velsmagende fladfisk.

Lørdag og Søndag kan man tidligt om morgenen opleve det fantastiske skue, hvor alle de mange både drøner derud af, når startskuddet har lydt, det er et fantastisk skue, som for hvert år har samlet flere og flere tilskuere.

Det er 6. gang DM i fladfisk afholdes og konkurrencen har nu positioneret sig som et af Lolland- Falsters største fyrtårne indenfor kystturisme, med stor bevågenhed fra hele landet og ikke mindst fra medierne.

Vel mødt til en god konkurrence.

klik på billedet her under, for at besøge arrangementet hjemmeside:

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse