find forsikring
find forsikring
teamdmvindere

DM i Fladfisk afholdt i pragtfuldt fiskevejr

Thomas Stoffer, Haslev vandt den individuelle DM titel i Fladfisk og Team Stormen, Charlottenlund løb med titlen Danmarksmestre for bedste team.

145 både med 383 mand ombord deltog her i weekend i Danmarksmesterskabet i Fladfisk, der for 7. gang blev afholdt fra den lille Onsevig Havn på Nordvestlolland. Deltagerne kom fra hele landet Frederikshavn i Nord til Gedser i Syd. Fra Esbjerg i vest til Dragør i øst i alt var bådene hjemhørende på 75 forskellige postnumre i Danmark. Det er postnumre og ikke en havn, da 95 % af alle deltagende både er trailerbåde.

Startskuddet gik lørdag morgen kl 8.15, en fascinerende flot start for de ca. 300 tilskuere på land, da 145 både gassede op for at nå de bedste fiskepladser. Bådene blev i løbet af kort tid spredt over hele Langelandsbæltet, Storebælt og Smålandsfarvandet.

Der fiskes efter fire fladfiskearter Ising, Rødspætte, Skrubbe og Pighvar. I alt blev der fanget ca. 6.000 fisk, hvoraf hovedparten blev sat ud igen.
Vinderfisken der gav førstepræmien og DM titlen til Thomas stoffer var en pighvar på 2477 g.  Sølv til Flemming Jensen, Eskilstrup, Bronze til Rene Andersen, Jystrup

I team konkurrencen og dermed Danske mestre blev sidste års sølvvindere Team Stormen fra Charlottenlund (Nichals Iversen, John Iversen, Casper Lorentzen, Paw Meinertsen), de vand med 237 point over Team SEP&Vesth, Haslev (Søren E Petersen og Søren Vesth). Bronze gik til Team Lillevang, Jystrup (Rene Andersen, Henrik Tolstrup, Rasmus Almbjørn ).
Junior konkurrencen blev vundet af Tobias Fjord fra Esbjerg.
Klub konkurrencen blev vundet af: Sjællands Småbådsklub (SSK)

Stævnet forløb over to dage, hvor der blev fisket både lørdag og søndag, vejret viste sig fra den bedste side, og det var nogle glade arrangører der kunne lukke ned søndag aften og kunne konstatere at alt var forløbet vel, der havde været flere tusind besøgende på havnen.


 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse