img_2987

DM i Trolling fra Rødvig havn

Konkurrencen afholdes 3 og 4 juni 2017.

Det er snart længe siden, ja helt præcist 5 år, er der gået siden Sjællands Småbådsfiskeklub sidst var værter ved et DM i Troling. I Sjællands Småbådsfiskeklub glæder vi os derfor ekstra meget til at byde op til fiskeri i det der vel nok stadig er et Danmarks bedste udgangssteder for Laks og Havørreder, man kan sejle stik nord, sy eller øst næsten med fangstgaranti. Vi tror og håber på at mange har lyst til at bruge denne weekend til at udfordre både hinanden og Østersøens fisk.

Der sker også en masse på Land
Vi har igen lagt et stort arbejde i at få tingene på land til at fungerer, og der vil være repræsentanter fra SSK på havnen under hele stævnet. Du kan kende os på de røde SSK kasketter og trøjer, og vi er klar til at hjælpe og vise til rette. Men selv om vi vil gøre hvad vi kan for at afvikle DM uden at der opstår tumult, når så mange lystfiskere, både og biler, skal være i havnen på en og samme tid, kræver det også selvjustits, hensyn og hjælpsomhed fra alle. Specielt omkring parkering af bil og trailer. Havnen sætter også alle sejl til med underholdning og meget mere.

Spisning
Ved indskrivningen kan du, for 150 kr. købe billet til fælles spisning lørdag aften. Morgenkaffe og rundstykker lørdag og søndag morgen er til gengæld gratis. Alt indtages på Balkonen over værftet.

Fiskeri i to dage
Som du kan se i programmet andet steds i bladet, er DM et to dages stævne. Der fiskes lørdag og søndag, men allerede fredag aften starter indskrivningen og søsætning af både. Kommer du først lørdag morgen, bør du være på havnen i god tid, for der bliver pres på slæbestedet. Det vil også være en fordel at have udfyldt tilmeldingsskemaet som er trykt her i programmet, på forhånd. Vi har prøvet at sammensætte programmet sådan, at vi kan få mest muligt ud af weekenden. Vi har valgt at stoppe fiskeriet tidligt søndag eftermiddag. Det betyder at alle kan være til stede ved præmieoverrækkelsen og den efterfølgende lodtrækning, og alligevel komme hjem i rimelig tid, hvis d ikke man beslutter at fiske om mandagen.

Og der er nok at vente på. Sjældent har præmierne været flottere. Der er ikke alene store flotte præmier til de 3 bedste team. Som noget nyt, også en præmie til de 10 største pointgivende fisk, og en lodtrækning om en hovedpræmie til mange tusinde kroner på startnummeret.
Lodtrækningen vil foregå umiddelbart efter præmieoverrækkelsen. Der udover vil der være amerikansk lotteri, med salg af lodder mellem indvejningen og præmieoverrækkelsen.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse