find forsikring
mand_efterlyses_-_kast_af_forfang

EFTERLYSNING: Mand ramte 6-årig med sildeforfang

Nikolaj Pauli Hjorth var fredag vidne til en ulykk, hvor et sildeforfang ramte en 6-årig dreng. Det kunne være godt langt værre end tilfældet var, da han snarrådigt fik klippet en fiskeline.

Nikolaj har efterfølgende bragt efterlysning efter oplevelsen i går:

Denne søde knægt på 6 år, blev i dag ramt af et sildeforfang og pirk kastet fra land foran Kronborg, da han var på en ellers super hyggelig havnerundfart på det gode skib VIKING, som sejler fra Kulturværftet. Tid ca kl 13.

Kroge fra sildeforfanget gik ind i hans hånd, kun fordi der blev handlet hurtigt gik det ikke RIGTIGT galt !

Manden som stod på stranden foran Kronborg har helt givet kastet efter skibet og ramte altså drengen. Herefter gav han sig til, på engelsk, at råbe at skibe skal være mindst 200m ude.

Jeg fik hurtigt viklet hans fletline rundt om en pullert på skibet, så krogene ikke flænsede drengens hånd når linen strammede op. Herefter fandt jeg en kniv og skar linen over.

Der var en del fiskere på stranden, mit håb er at nogen kan identificere manden, så jeg kan politianmelde ham for at bringe andres førlighed i fare.

Krogene fik jeg i øvrigt hevet ud af drengens arm og han er nu OK, men kunne naturligvis have været oplevelsen foruden.

Derudover tør man jo ikke tænke på hvad der kunne være sket, hvis linen var blevet strammet op, eller krogene havde ramt hovedet.

HJÆLP gerne ved at dele i dit netværk eller andre forum, gerningsmanden skal ikke slippe fra st mishandle et barn !

Kontakt på nikolaj@teamsvinet.dk hvis du ved noget.
ExpressVPN

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse