find forsikring
weedbuster

Eksperttip: Undgå ålegræs på krogen

De fleste kender nok problemet med tang og ålegræs i vandet, der kan ødelægge en hver god fisketur til kysten. Gorm Andersen har taget WeedBusteren til sig og forklarer hvorfor:

WeedBuster har gjort det godt igennem min fisketid, alligevel er der stadig ikke mange, der kender til den, så derfor får i nogle af mine erfaringer her.

Jeg fisker som udgangspunkt i alt slags vejr, og på alle årstider og stort set alle steder, hvor jeg kan komme til. Stevns er dog mit ynglingssted at jage de fuldfede havørreder. Stevns er smukt og skønt, men er også stedet for masser af ålegræs og fedte møg, da vinden og de forskellige vandskift får ålegræsset osv. til at flyde ud og trække rundt med strømmen langs Stevns kyster.

Jeg bruger derfor ofte WeedBuster, da det hjælper med at holde krogen fri ålegræsset. Den er simpelt og er yderste smart lavet. Et lille silicone rør med en meget, meget tynd kobbertråd limet, og som stritter 5 mm ud, som man kan fastgøre det til krogøjet og røret ned over krog spidsen.

Du kroger perfekt med det setup, og selv WeedBusteren kan anvendes flere gange, alt efter hvor meget fiskene ødelægger i huggene. En uundværlig ting til kystfiskeriet på de sjællandsk kyster, for mig.

Knæk og bræk!
Gorm Andersen

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul