find forsikring
kirkby_havoerred_5_3kg

Fem kilos havørred på Great Heron

Efter en varm sommer er vandtemperaturerne i de kystnære områder omkring Danmark efterhånden begyndt at falde. En stor del af de havørreder, der har søgt føde på det dybere vand, er nu begyndt at bevæge sig i retning af å-udløbene eller søge føde højere oppe i vandsøjlen.


Sidste lørdag var Peter Kirkby fra Kinetic på trollingtur med sin gode ven Jimmi Olsen nær den smukke kystlinje i det sydøstlige Danmark. Om aftenen – efter at fanget flere torsk – fandt de ørrederne i dybder fra 15 til 20 fod.

Selv om den nye Magic Minnow Great Heron er lavet som et kasteagn, blev et par af dem testet sammen med de traditionelle trollingagn. Både torsk og havørreder syntes at kunne lide dem, og ud af tre ørreder, blev både den mindste og den største taget på en Great Heron.

Peter fangede den største fisk – en ren skønhed med en imponerende vægt på 5,3 kilo. Denne fisk blev fanget på en 22 g GH i farven Smallpox. Jimmi største fisk var på 2,7 kilo ørred, der gav en god fight. Den blev fanget på en traditionel trollingagn.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse