open

Fjordlandet Open flytter til Holbæk

Den 27.-29. oktober 2017 afholdes fjerde udgave af Danmarks eneste Catch & Release havørredkonkurrence. Fang en stor smuk havørred, tag et billede af den og sæt den efterfølgende ud i fjorden igen – og tag en flot præmie med hjem i stedet!

I år er der nyheder i forhold til tidligere år. For det første er tilmeldingsgebyret sat ned til bare 250 kr., og konkurrencen har skiftet navn til ”Fjordlandet Open”. Oprindeligt startede dette glimrende initiativ på Orø, men da Orø Kro lukkede, valgte andre kræfter at videreføre konkurrencen. Fjordlandet Open bliver derfor i år drevet i et tæt samarbejde mellem Pro-Outdoor, Holbæk kommune, VisitHolbæk, Værftscaféen og Fishing Zealand. Basen for konkurrencen er ligeledes flyttet til ”Værftscafeen” på Holbæk Havn, hvor der vil være obligatorisk infomøde fredag aften samt præmieoverrækkelse om søndagen. Præmierækken er udvidet, og der vil være præmier til de 5 længste fisk samt en præmie specifikt til juniorer (under 18 år). Sidste nyhed er, at et evt. overskud fra konkurrencen går til vandpleje og udsætninger af fisk i fjordens vandløb – dermed støtter du med din deltagelse i konkurrencen op om at sikre en god havørredbestand i fjordlandet fremover. 

Ganske som tidligere fortsætter fiskekonkurrencen som en frivillig C&R konkurrence (Catch & Release). Derfor skal du ikke tage fisken med til indvejning – den skal blot fanges, registreres med målebånd og foto og tilmeldes i konkurrencen. Da det er en frivillig C&R konkurrence, har du selvfølgelig lov til at hjemtage din fangst, hvis man ønsker dette.
Der er kontante pengepræmier til Top 5 fiskene; med 6.000 kr. til vinderen, derefter 4.000 kr. til andenpladsen og efterfølgende 2.500 kr., 1.500 kr. og endelig 1.000 kr. til femtepladsen.

Weekenden byder udover fiskekonkurrencen på to andre konkurrencer, nemlig en foto- og en videokonkurrence. Så tag et fedt foto i løbet af weekenden eller gå straks i gang med at producere en lækker fiskefilm fra fjorden – så vinder du måske en af præmierne på 2.500 kr.

Alle deltagere samles fredag aften på ”Værftscafeen” på Holbæk Havn og afhenter måleredskabet, der skal anvendes i konkurrencen. Denne aften vil arrangørerne ligeledes gennemgå og skitsere reglerne for konkurrencen, og Fishing Zealand fiskeguide Keld Juel Michaelsen holder et oplæg om efterårsfiskeri i fjorden.  Fishing Zealand fiskeguide Lars Juel Hansen slutter af med at vise, hvordan en effektiv flue til fjordens ørreder bindes.

Selve fiskekonkurrencen starter lørdag morgen kl. 00.01 og slutter søndag kl. 16.00, hvorefter der kl. 17.00 er afslutningsceremoni og præmieoverrækkelse på ”Værftscafeen” i Holbæk Havn ved Fishing Zealand. 

 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul