dm_fladfisk_2016

Fuld fart på tilmeldingen til DM i Fladfisk 2016

Det syvende DM i Fladfisk foregår i weekend 10.-11. september 2016, og allerede nu kort tid, efter åbningen for tilmelding, er der 50 både tilmeldt.
Dette års DM i Fladfisk tegner allerede nu til igen at blive en succes. Der har kun været åbent for tilmelding i ganske kort tid og tilmeldingslisten vokser stødt. Allerede få minutter efter der blev åbnet for tilmelding, registrerede den første båd sig. I Onsevig, hvor DM i Fladfisk afholdes, er man sikker på at det syvende DM i Fladfisk også vil trække fulde huse.
DM i fladfisk er nu et af lystfiskernes vigtigste stævner, kun overgået af Trolling Master Bornholm. Stævnet mærker stigende interesse fra leverandører af bådudstyr og fiskegrej, og i år kan man opleve en mindre messe på Onsevig Havn under DM i Fladfisk med gode tilbud og det nyeste udstyr.
DM i Fladfisk er ikke kun et af de største lystfisker stævner, men faktisk et af de største maritime events i Danmark. Det er en af de få begivenheder i det maritime fritids Danmark, der tiltrækker så mange både og deltagere, og det er vi i Onsevig rigtig stolte af.
Én af de både, som allerede er tilmeldt til dette års stævne, er sidste års danske mestre ’Team Rysse’ fra Nakskov med Claus Christiansen, Johnny Christiansen og Claus Bagger. Det bliver spændende at se om de igen kan markere sig i front i det stærke felt, hvor Danmarks bedste lystfiskere er samlet.
Som sagt er feltet stærkt, der kommer garvede fra Frederikshavn i Nord, fra Esbjerg i vest, Dragør i øst og fra sydlige Gedser, som skal dyste i Langelandsbæltet.
I 2015 kom deltagerene fra både hjemhørende på 90 forskellige postnumre, det er sandhed et danmarksmesterskab. 
Ved stævnet kåres en individuel mester, som er den person, der fanger den største fladfisk. Derudover kåres Danmarks bedste team i fladfiskeri, dvs. den båd med højest pointtal udregnet for største fisk fanget i båden af arterne pig/slethvar, skrubbe, Ising og Rødspætte.
Du tilmelder via Onsevig Havns hjemmeside www.onsevighavn.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse