find forsikring
fluebinding_i_skoven

FZ fluebinding helt ude i skoven

Fishing Zealand har ved flere tidligere lejligheder inviteret til fluebinding i de atmosfærefyldte omgivelser i Herthadalen. En sådan aften aften er kendetegnet ved råhygge og nørderi omkring bordene, når der bindes fluer i godt selskab med ligesindede, mens der fortælles røverhistorier fra tidligere fisketure og måske planlægges nye?

Fishing Zealnad gentager nu muligheden for at deltage i en sådan aften, nemlig torsdag d. 22. februar, hvor restaurant Herthadalen åbner dørene kl 18:00 og byder velkommen ind i deres hyggelige og stemningsfyldte lokaler midt i skoven. Arrangementet startes med en solid omgang husmandskost i form af skipperlabskovs med garniture og brød til. Hertil har Herslev Bryghus endda været så venlige at sponsorere en lækker lokal øl til maden.

Når tallerkenerne er ryddet af bordene skal fluebindingsgrejet frem! Til at sætte gang i løjerne og inspirere med fluebinding, har FZ fået lokket Morten Jensen til at dukke op. Morten er en eminent fluefisker og fluebinder, og kan bl.a. fortælle om, hvordan han binder “Agne-rejen” – en rigtig killer til de rejeelskende havørreder på kysten! Morten vil endvidere stå til disposition for dem, der måtte ønske hjælp eller mere inspiration. Resten af aftenen er der “fri fluebinding”, hvor det primært gælder om at hygge sig.

I samarbejde med The Fly Company og Ahrex sørger FZ for at have nogle af de materialer til rådighed, der skal bruges til aftenens fluer, men ellers skal man primært selv have stik, bindegrejer og materialer med.

Se mere og tilmeld dig på linket HER!
 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse