garmin_virb_actioncamera

Garmin klar med kompakte, vandtætte actionkameraer

Garmin International Inc., en del af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN) og global leder inden for satellitnavigation lancerer i dag VIRB, sin første serie af actionkameraer i fuld HD 1080p. VIRB er solidt og vandtæt (IPX-7 housing) og er bygget til at modstå naturens elementer.


Opsætning af kameraet og playback af dine optagelser foregår nemt og overskueligt via en 1,4 tommer energibesparende Chroma™ farveskærm, og batteriet leverer strøm nok til mere end tre timers videooptagelser i fuld HD (1080p) på én opladning. Indbyggede funktioner som digital billedstabilisering og billedkorrektion får dine optagelser til at se super flotte ud allerede inden redigering. VIRB kan skyde stillbilleder i hi-res mens du optager video. VIRB Elite har foruden disse funktioner indbygget Wi-Fi, data-sensorer og en højsensitiv GPS-modtager. Både VIRB og VIRB Elite kan fjernbetjenes fra andre Garmin produkter via ANT+™, og VIRB Elite understøtter desuden dataoverførsel med andre fitness sensorer.

“Actionkameraer er meget populære, og VIRB byder på helt nye funktioner som farveskærm, udvidet batteritid, GPS og kompatibilitet med andre Garmin produkter, hvilket skiller det ud fra andre kameraer på markedet,” forklarer Martin Resch Product Manager Garmin Outdoor EMEA. “VIRB er et oplagt valg for mange af vores kunder som i forvejen udlever en aktiv livsstil enten som bjergbestigere, skiløbere, sejlere, på mountainbikes eller som piloter. Med GPS og forbedret trådløs kommunikation i VIRB Elite kan de ikke blot videooptage, hvad de lavede og hvordan de gjorde, men også vise hvor de var – og så dele oplevelsen med familie og venner.”

VIRB har et slankt og aerodynamisk design og du skal blot skyde den store sideknap frem for at optage. Det genopladelige lithium-ion batteri giver dig mere end tre timers optagelse i fuld HD-kvalitet (1080p), og kan nemt udskiftes under vejs. WideVü optikken fanger al action på farten, og den højopløselige Chroma-skærm gør det let at skifte menuindstillinger, ændre kameraopsætning og afspille dine optagelser. Skærmen bruger ambient lys i stedet for batterikrævende baggrundsbelysning, og er derfor lettere at se og betjene i fuldt sollys.

VIRB er bygget til at klare optagelser under selv de mest ekstreme forhold. Det stærke kamerahus overholder IPX-7 standarden, hvilket betyder at det kan modstå vandtryk i en meters dybde i op til 30 minutter. Det er derfor velegnet til forevige din tur ned at den sorte piste eller en omgang wild river rafting uden du skal bekymre dig om ekstra beskyttelse. Skal du ned på rigtige dyk, kan du tilkøbe et dykkerhus til VIRB, og der findes et væld af solide monteringsholdere som kan fastgøre VIRB sikkert til diverse håndtag, surf-og snowboards, hjelme og andet.

Du behøver ikke at være professionel filmfotograf til at få gode optagelser med VIRB. Særlige videofunktioner sikrer kvaliteten af dine optagelser, selv før redigeringen begynder. Den digitale teknologi til billedstabilisering korrigerer kamerarysten og med korrektion af optisk forvrængning kan du automatisk fjerne det irriterende fiskeøje-look, der er karakteristisk for actionkameraer. Ud over video i høj kvalitet, kan VIRB tage 16 megapixel stillbilleder, billedserier og intervalbilleder. VIRB kan endda tage stillbilleder, mens du optager video. VIRB har også en micro HDMI-udgang til afspilning af video og en port til microSD op til 64 GB (64GB microSD-kort kan rumme over syv timers 1080p video).

VIRB Elite har desuden højsensitiv GPS, accelerometer, højdemåler og Wi-Fi, så du kan tilslutte din smartphone via en gratis app til iPhone eller Android. VIRB Elite er præinstalleret med specifikke aktivitetsprofiler så du kan se lokationen og måle hastighed, højde, puls (skærm sælges separat) og mere mens du optager. Disse data kan ses direkte på enheden, eller indlægges på selve videooptagelsen under efterredigering.

Derudover er VIRB Elite i ’ski mode’ i stand til at kende forskel på, om du køre ned af bjerget eller er på vej op med skiliften. I denne indstilling tænder VIRB Elite automatisk og starter optagelsen, når du suser ned ad bjerget, og går derefter i standby på skiliften. Det sparer batteri og hukommelse, og hjælper dig med at få alle oplevelser i kassen.

Pris og tilgængelighed: VIRB og VIRB Elite forventes i handlen i løbet af oktober 2013.

Vejledende pris for VIRB: 2.399 kr.

Vejledende pris for VIRB Elite: 3.199 kr.

VIRB er den nyeste løsning fra Garmins voksende outdoor-segment, som fokuserer på at udvikle teknologi og nytænkning, der forbedrer brugernes outdoor-oplevelse. Hvad enten det er golf, vandring, jagt eller geocaching, er produkterne fra Garmin Outdoor centrale værktøjer for outdoor-entusiaster på alle niveauer. For mere information om Garmins øvrige outdoor-produkter og tjenester, besøg: www.garmin.com/outdoors, www.garmin.blogs.com og http://twitter.com/garmin.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse