find forsikring
frederik_109_kg_kinetic

Gedde Bonanza i kulden

Den sidste weekend i november var Frederik Hansen fra Kinetics Test Team på bådfiskeri i en dansk sø, hvor der blev fisket med levende agn efter store gedder.


Vejrudsigten var ikke ligefrem den bedste. Snebyger og frost i morgen og aftentimerne var de forhold Frederik og hans makker Tommy var oppe imod. Med lidt hjælp fra varme støvler, handsker og flydedragter, var der dog intet, der kunne standse dem.

Fiskeriet viste sig at blive langt bedre end forventet. I løbet af dagen blev det til hele 22 gedder. De fleste var af mere beskeden størrelse, men Frederik fik en oplagt chance for at teste sin Edge stang, da han krogede en solid fisk. 10,4 kilo lød vægten på den fantastiske gedde han kunne lande kort efter.

Dagen efter måtte Tommy og Frederik kæmpe sig gennem et tyndt lag is, før de kom ud til åbent vand. Endnu engang viste det sig at være besværet værd. I løbet af dagen fangede de i alt 15 gedder og atter var det Frederik, der gjorde sig fortjent til titlen som mr. ”big fish” da en gedde angreb den levende skalle han fiskede på et bundtackle. Kort efter kunne han posere med en fantastisk fisk på 10,9 kilo.

Det varede ikke længe før endnu en skalle var søsat på bundtacklet. Og det varede heller ikke længe før endnu en storgedde angreb. Denne fisk viste sig at veje 9,7 kilo. Hvilken afslutning på en perfekt gedde bonanza weekend!

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul