nakskov_stor_fangst

God fangst i Nakskov Inderfjord

I forbindelse med hold Lolland ren gjorde Nakskov Sportsfiskerforening en god fangst i Nakskov Indrefjord.

Lørdag d. 27. april mødte 11 medlemmer op i Nakskov Indrefjord for at hjælpe foreningen med at samle skrald på stierne i Nakskov Indrefjord, og fangsten blev en af de store, der blev i alt ind samlet godt 20 skrælle sække fyldt til randen med papir, plastik poser, dåser, flasker og meget andet, ved siden af dette blev der også opfisket, 4 cykler, en halv knallert, div. plastik kasser en bob slæde og lidt gammelt vej afspærring, jo dagens fangst var stor.

Efter forårs rengøringen af Nakskov Indrefjord var foreningen vært ved en hård tiltrængt forfriskning til alle der havde hjulpet til.

Nakskov Sportsfiskerforening vil forsætte med at samle skrald på stierne i Nakskov Indrefjord sommeren igennem, det sker på følgende onsdage d. 15/5 – 5/6 – 26/6 – 17/8 – 28/8 og d.18/9, her man mødes på lege pladsen i Nakskov Indrefjord kl. 18.00, foreningen sørger for sække, handsker og selvfølgelig forfriskninger, skulle nogle være interesseret i at hjælpe foreningen med skralleturene kan foreningen kontaktes på info@nsf-nakskov.dk eller på tlf. 50 49 51 06, der kan også ses mere på foreningens hjemmeside www.nsf-nakskov  hvor datoer for kommende skralleture og billeder fra ture er lagt ud.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder




Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader




Måske du har lyst til at læse