find forsikring
leech_oblique

Grejnyt: Den svenske igle

De kan noget med trendsættende produkter i Sverige, hvilket Leech er endnu et godt eksempel på. Leech er således et svensk solbrille mærke, som her i 2013 for alvor er ved at gøre sit indtog i Danmark. Mere end 15 sportsfiskebutikker har bidt på.

Der er tale om et produkt, hvor der er masser af værdi for pengene. Funktionalitet, form og linse-teknologi – set i forhold til pris – er i højsædet og rammer ikke blot lystfiskeren, men også det moderne menneske, der gerne vil have et par solbriller med et lækkert, nordisk design. Alle modeller har minimum 9 lags beskyttelse og alle linser har været igennem den varemærkede beskyttede Thermoforming, hvilket gør, at brillerne levere et forvrængningsfrit syn og udsætter ikke øjnene for stress, når du bruger dem i praksis.

Indtil videre kan du blandt andet finde Leech-brillerne i Aktiv Fritid, Hunters House 52A, Salmon Fly, Kolding Jagt og Fiskeri, Predator Sportfishing, fluer.dk, Knæk og Bræk (Ribe), Forst og Jagthuset (Lyngby), Sportscenteret (Rødovre), Odense Jagt og Fritid, Ballerup fiskemagasin, Grejbiksen (Silkeborg) og Krogen (Frederiksværk) – men flere er på vej forlyder det fra den danske agent. 

Kort sagt  – den svenske igle er kommet for at bide sig fast på næseryggen af danskerne!

Mere info på: www.leecheyewear.com

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder




Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader




Måske du har lyst til at læse