find forsikring
fenwick_consensus_grejnyhed

Grejnyt: Fenwick Consensus – en ny ørn er landet!

Det amerikanske grej-firma Fenwick, der i årtier har fremstillet både flue- og spinnestænger af højeste kvalitet, er nærmest blevet synonymt med fiskeriet efter laks og havørred i Norden, og Fenwicks stænger er flere gange blevet udråbt til de bedste kyststænger på markedet. Det er derfor med en god portion stolthed, at Pure Fishing nu kan løfte sløret for det seneste skud på stammen indenfor high-end spinnestænger; nemlig Fenwick Consensus, der er udviklet og designet i Danmark i samarbejde med nogle af Danmarks absolut dygtigste spinnefiskere.

Specs:

Fenwick Consensus, der typisk henvender sig til den krævende lystfisker med hang til havørred- og laksefiskeri i åen og på kysten, fås i en 9 fods og en 10 fods udgave med en kastevægt på hhv. 6-24 og 8-32 gram.

Klingens specielle opbygning – nemlig den unikke CoFi-konstruktion –  er opbygget som en komprimeret spiral, hvilket giver stangen en perfekt afbalanceret aktion med helt suveræne kaste- og fightegenskaber.

Desuden er stangen monteret med de bedste komponenter: Fuji hjulholder, keramiske SIC-øjer og håndtag af lækker luksus-kork.Takket være det elegante klassiske design, kombineret med en række af de bedste stang-komponenter på markedet, fremstår Fenwick Consensus både moderne og eksklusiv.

Endelig leveres Fenwick Consensus naturligvis i eksklusivt cordura-rør med elegant guld-broderi og praktisk bærerem.Fenwick Consensus kommer i en limited edition, og kan allerede nu fås hos førende grejbutikker landet over.

Vejl. pris: 3.499,-

Pure Fishing anviser nærmeste forhandler på telefon 86 44 78 99. 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse