hans_h_christiansen_laks_9_5_kg

Gudenaa.com: Stille dage før påske

Fiske Avisen kan snart hilse velkommen tilbage til en af avisens "gamle" skribenter, Finn Nielsen, som blandt andet driver hjemmesiderne www.lystfisker-liv.dk og www.gudenaa.com. Finn vil bl.a. berette om fangsterne i åerne nord for Limfjorden, fluebinding og laksefiskeri.

På hjemmesiden www.gudenaa.com tager Finn pulsen på laksefiskeriet i Gudenåen og de andre jyske åer. Vi vil løbende udveksle nyheder fra hjemmesiden.  

Rundtur til vandløbene giver ingen større optimisme
Når man snakker med sine fiskekammerater og foreningsfolk ved de forskellige lakseførende vandløb, lyder det enstemmigt: der er stille og vi mangler nedbør.

Der bliver landet en enkelt laks i ny og nær og fortsat er der fald laks blandt fangsterne, så det store boom af nye blanklaks må nok vente til den længe ventede nedbør falder.

Der er sikkert mange laksefiskere der skal besøge vandløbene her i påsken, og det vil sikkert også hæve fangsterne en smule, men man skal nok væbne sig med tålmodighed med den lave vandstand, megen sol og varme, og ikke mindst højtrykket fra øst.

En aktuel status på de enkelte åer kan læses ved at klikker her.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse