roedding

Hadsten Lystfiskeriforening får besøg af Thomas Kjeldgaard

Onsdag den 25. marts får Hadsten Lystfiskeriforening besøg af Thomas Kjeldgaard. Thomas er instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund og inkarneret fluefisker. Denne aften handler det om fjeldørreder i Grønland.

 Gennem ord og billeder bliver du taget med på en rejse, der indeholder det, de fleste lystfiskere drømmer om…Masser af flex på klingen, skrigende bremser og dramatiske fights med elegante blankfisk i krystalklart vand.

Ovenstående er nøgleordene, når Thomas Kjelgaard holder foredrag om fiskeriet efter de smukke grønlandske fjeldørreder.

Thomas er en passioneret fluefisker, som går meget op i detaljer og fisketekniske justeringer, som gør hans fiskeri mere effektivt. Han bruger meget tid på at dygtiggøre sig på alle de facetter, som fluefiskeriet indeholder.

Thomas er oprindeligt fra Nordjylland, hvor han de sidste 20 år har jagtet havørrederne i åerne og på kysten. Det er blevet til mange eventyrlige fiskerejser rundt omring i verden, hvor Grønland absolut var et af højdepunkterne.

I dag bor Thomas i Vestjylland, hvor hans fiskeri primært er koncentreret om laksene i de vestjyske åer og havørrederne på østkysten omkring Lillebælt.

Fakta:

Dato: onsdag den 25. marts, kl. 19.00-21.00

Arrangør: Hadsten Lystfiskeriforening

Sted: Den Jyske Håndværkerskole, Teknisk Akademi, Auditoriet, Ellemosevej 36, 8370 Hadsten

Entré: kr. 50 (gratis for medlemmer af HLF og elever på håndværkerskolen)

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse