find forsikring
herman_broers

Herman Broers skal levere fluer til danskerne

Et meget kendt ansigt i fluebinderkredse, hollandske Herman Broers, skal til at binde fluer til danskerne. Det kommer til at ske i forbindelse med, at Henrik Agerskov Jensen fra A.Jensen har tilknyttet Herman Broers til sit fluebindingsteam.


Herman Broers er født i Amsterdam og begyndte at interessere sig for lystfiskeri allerede som 6-årig. Men det var først i slutningen af 80’erne, at han kom i gang med fluefiskeri. I dag er han ”fly only”-mand med passion for det salte fluefiskeri.

Herman Broers kan godt lide at fiske efter de lidt grovere fisk, og især gedder har han en vis forkærlighed for. Det er selvfølgelig fluefiskeri efter gedder, der optager ham, og han rejser en del rundt i verden for at dyrke dette fiskeri.

I fluebindingskredse kendes han især for sin lidt punkede frisure, men ellers er han nok mest kendt for sine fluer, hvor især streamers er den type, der interesserer ham mest. Han er ofte at finde på de forskellige fluebindingsmesser og fluefiskedemonstrationer rundt om i verden, hvor han demonstrerer sin fantastiske kreativitet og fluebindingskunst for et entusiastisk publikum. Gæster ved Fly Fair i Kolding i slutningen af marts måned vil kunne huske ham derfra.

Ham kommer vi garanteret til at både se og høre mere til fremover.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse