hornfiskefestival

Hornfiskefestival: Tilmeldingen er åbnet

Du har sikkert allerede reserveret datoen 10 – 11.maj 201, men husk for god ordens skyld også lige at melde din ankomst. Der er nu åbent for tilmeldingen, så stik indenom Hornfiskefestivalens hjemmeside www.hornfiskefestival.dk og meld dig til med det samme.


Om en måneds tid vil Samsø endnu en gang lægge strande, havne og lokaler til Hornfiskefestivalen med alt, hvad det indebærer af socialt samvær, kulinarisk inspiration, aktiviteter, naturoplevelser og – ikke mindst – fiskeri. Der er masser at glæde sig til!

I maj måned flokkes hornfiskene omkring Samsø i store stimer og byder på et folkeligt fiskeri for alle – uanset tidligere erfaring med hornfisk eller fiskeri generelt. Det er disse iltre, underholdende og velsmagende fisk, som danner rammen om Hornfiskefestivalen, hornfiskekonkurrencen og ikke mindst alle de mange events og aktiviteter undervejs.

Hornfiskefestivalen er for alle aldre, og den arrangeres af Færgen i samarbejde med Visit Samsø, Megalops, Samsø Sportsfiskerforening, Langør Beboerforening og Samsø Havne.

Stort set alle sponsorerne fra sidste år har allerede givet tilsagn om, at de er med igen i år. Blandt andet vil Hovedsponsoren Pure Fishing igen levere flotte præmier til de dygtigste (eller heldigste) konkurrencedeltagere. Derudover har bl.a. Smoke It All røgsmuld samt Silkekrogen meldt sig på banen som sponsorer i 2014.

Samsø er en skøn naturperle med sin helt egen charme og atmosfære, og selve bådturen over er en overskuelig og afslappende affære, der tager et sted mellem én og to timer alt efter, hvilken havn der rejses fra (Hou eller Kalundborg). For mere information, besøg www.faergen.dk og www.visitsamsoe.dk og www.hornfiskefestival.dk .

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse