find forsikring
morrumspremiere2013

Iskold Mørrum premiere

Med sædvanlig Mörrum præcision, altid den sidste fredag i marts, blev startskuddet til den 73. premiere som altid noget af et tilløbsstykke.

Der var masser af folk og åen havde en fin vandføring på ca. 24 kubikmeter/s men en meget lav vandtemperatur på bare 1,7 grader. Der var ingen hjælp i luften som var på den forkerte side af nul fra morgenstunden men dog steg til godt 1 grad.

Trods de barske vinterlige vilkår med snebyger og gråt vejr blev det faktisk en helt fin premiere med godt 200 fisk. En skøn blanding af nedfaldslaks, havørreder i varierende kondition og regnbueørreder. Den pæneste fisk var måske en hybrid på godt 5 kg fanget af en schweizer.

Det kolde vand og vejr lover godt for de mange danskere der besøger Mörrumsåen i april måned. Særligt ørrederne vil gerne blive i åen når det er så koldt og der var en massiv opgang sidste år så der skal nok blive fleks på klingen den kommende tid. 

I den kommende tid lover meteorologerne lidt varmere vejr og masser af sol så der bliver aktion ved Mörrumsåens bredder.

Mere om Mörrum i majnummeret af FISKE AVISEN.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse