Så kom årets sidste Fiske Avis på gaden. 48 sider med masser af spændende nyheder om fiskeriet i Danmark og udlandet.

Tunfiskeriet tilbage i Danmark
”Tun i danske farvande!” lød det glade budskab i efteråret. Men Poul Jeppesen stiller spørgsmålstegn ved, om der nu også er et egentligt tunfiskeri på vej tilbage til danske farvande. Eller det blot er den ”rigtige tuns” nære slægning bonito, der er ved at finde sig til rette i de danske farvande. Læs mere her.

I hælene på kystfiskeren
Vi følger i hælene på LEPE, som denne gang reflekterer over havørredfiskeriet, og som tager os med på en tur til en meget speciel lokalitet i Isefjorden.

Øresunds-siderne
Nicolai Ulrik Hansen tager temperaturen på Øresund. Han har været i kontakt med de fleste turbåde og fået friske meldinger, som han viderebringer her.

Saltwaterflyfishing! – andet end bones, poons og permits…
Henrik Petersen og Marc Skovby tager os i ord og billeder med på en fluefisketur til Den Mexicanske Golf, der byder på andet end havørred og hornfisk. Her skal der arbejdes for fangsten, men til gengæld gi’r den dig så en oplevelse, du ikke finder andre steder.

Fyn rundt
Jørgen Emiliussen er tilbage og tager os med på en tur rundt om Fyn, hvor han kigger lidt på nogle af de seneste arrangementer, der er gennemført. Små fisk gav store præmier i den årlige torske-festival.

Sneum Å, Holsted Å, Kongeåen og Varde å Å
Ny rekord i fanget og hjemtaget laks. Læs Jens Lygums rapport fra de 3 vestjyske åer, der har meget at byde på. Måske nyt kommende laksemekka i det vestjyske?

Als rundt på godt og ondt
En ringe sæson viste dog gode takter her mod afslutningen. Jens Nielsen har en tur rundt og lyttet til ”kloge ord”. Sønderjysk Ørredfonds ”Ørreddage” blev afviklet i fint vejr, men med forbavsende få fangster. Åerne leverede de absolut største fisk.

Ribe Å, Fladså og Gels Å
Kvotefordelingen for laks ikke optimal – de øverste stræk oplever meget sen opgang og fisker faktisk ikke godt før sæsonen er slut. Læs om nogle af de mange fine fangster.

Meget kort lakse-sæson i Ribe Vesterå
Danmarks vel nok korteste laksesæson oplevede man i Ribe Vesterå, da kvoten var fisket op allerede ca. 14 dage efter start. Sammenlagt 260 anmeldte laks.

B&U-siderne
Frank Sjøgreen kigger tilbage på dengang, han selv var junior. Læs om en spændende fight med stor gedde. Lige til at blive lidt klogere af.

Fin karpesæson i Pedersborg Sø og Sorø Sø
Morten B. Rasmussen fra Team CCMoore.dk havde en fin sæson i de to søer. Nu skal der satses på rovfisk, mens karperne får lov til at hygge sig under isen.

Med Fiskeklubben BG Fisk på 6-dages tur til Irland
Læs alt om dagsfangsterne på den 6 dages lange tur, hvor der blev sat adskillige PR. Samtidig overgik antal af arter forventningerne, og i tillæg hertil fik de 3 ”sidegevinster”. Læs beretningen her i avisen.

Det glemte fiskevand
Kanaløen Jersey byder på et ”overraskelses-fiskeri”, idet man aldrig ved, hvad der har bidt på krogen. Hajer, rokker, havål eller pighvar – de er der alle sammen. Læs Poul-Erik Hagemanns beretning fra øen, hvor tidevandet skal tages meget alvorligt …

Kolindsund-kanalerne …
Fenwick Cup …
World Wide Viva Cup …
Fotokonkurrencen …
Specimen Kinetic Cup …
Fiske Avisens Saltvandscup …
Og meget mere …

 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul