hornfisketur_nakskov_sportsfiskerforening

Juniorerne løb med præmierne i Nakskov

Søndag afholdte Nakskov Sportsfiskerforening hornfisketur på Nakskov Fjord. Der deltog 23 mand, fordelt på 5 juniorer og 18 seniorer, disse var fordelt på 8 både, som foreningen medlemmer havde stillet til rådighed til dagen.

Hornfisketur på Nakskov fjord – 11/5 2014

Starten gik kl. 8.00 fra Nakskov Havn, vejret var der ikke meget ved, idet det regnede og blæste meget kraftigt hele dagen i gennem, hvilket der også lagede en dæmper på fiskeriet.

Kl. 12.00 var der som altid fælles spisning på Enehøje, menuen som Jakob Brun stod for, var som altid det sikre hit blandt deltagerne, nemlig grillpølser med alt hvad der dertil hører, om eftermiddagen fortsatte fiskeriet endnu et par timer i det hårde vejr, indtil det atter var tid til at vende stævnen imod Nakskov Havn efter en dejlig dag, hvor mange vist fik prøvet nogle grænser af, rent vejrmæssigt.

Konkurrencen sluttede kl. 16.00 med indvejning af de største hornfisk på kajen ved Postbåden. Der blev i alt fanget godt 250 hornfisk og en enkelt havørred af de 23 deltagere. Specielt glædeligt var det igen i år at se, at flere af præmier blev vundet af klubbens dygtige juniorer. 

Dagens tre største hornfisk blev fanget af følgende:  

1. Benjamin Madsen (junior) 0,546 kg.
2. Michael Miller Christiansen 0,545 kg.
3. Oliver Hansen (Junior) 0,423 kg.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse